Afaceristul Nuredin Beinur rupe tăcerea, după ce a fost împușcat în cap! „Au crezut că am murit!”

Afaceristul Nuredin Beinur rupe tăcerea, după ce sâmbătă dimineață a fost implicat într-un mega-scandal mafiot, în urma căruia a încasat mai multe gloanțe de cauciuc, unul chiar în cap.

22 mart. 2022, 08:36
Afaceristul Nuredin Beinur rupe tăcerea, după ce a fost împușcat în cap! „Au crezut că am murit!”

Nuredin Beinur a fost protagonistul unei răfuieli, în noaptea de vineri spre sâmbătă. La două zile după atacul mafiot, controversatul afacerist din Constanța a vorbit despre altercația care a avut loc în fața unui local renumit din București.

Afaceristul Nuredin Beinur rupe tăcerea, după ce a fost împușcat în cap!

CITEȘTE ȘI: Cum arată interlopul Nuredin Beinur după ce a fost împușcat!

Nu poți spune că nu a fost nimic acolo. Dar vreau să spun ceva la început: pentru opinia publică, zic, un om ca ăsta să stea afară… E un șoricel care a vrut și el să înfrunte elefantul. Să știe lumea! Mulți au crezut că am murit! Mulți au crezut că sunt în comă! Lumea a plâns, lumea a venit din toate părțile să mă vadă, că tot se auzea că am murit. Primele informații au fost cu moartea lui Beinur.

Dar hai să-ți spun exact cum a fost. O ceartă, a venit ăsta direct cu pistolul și a început să tragă. Fac o paranteză să spun că un om ca ăsta poate să tragă cu pistolul oriunde, să fii tu în locul ăla, să fie oricine, să fie copii… E un restaurant acolo, totuși. El a tras în hol, acolo s-a întâmplat. Apoi a fugit, iar eu am încercat să alerg după el, să fug, dar n-am putut, pentru că eram cu rana la ochi și cu astea și el a scăpat. Asta a fost atunci, la restaurant„, a declarat Nuredin Beinur, potrivit Cancan.ro.

„Puteam să fiu mort acum”

CITEȘTE ȘI: Războiul din Ucraina se apropie de România. Clădiri rezidențiale din Odesa, bombardate de Rusia

Mai mult decât atât, Beinur a subliniat faptul că a trecut “razant” pe lângă moarte.

„Rana putea să fie gravă, fatală, dacă era unul mai slab. Dar eu am făcut mult sport în viața mea și poate și asta m-a ținut în viață, nu? Dacă glonțul se ducea în ochi, puteam să fiu mort acum. Chiar dacă era glonț de cauciuc. El a tras de la un metru, doi. Mie doi doctori mi-au spus că dacă glonțul îmi intra în ochi, se ducea pe tunel și putea să-mi spargă creierul. Eu ce pot să zic acum, că-i mulțumesc Celui de Sus că sunt viu, sănătos, deci nu am nimic. Am și plecat acasă, nu am stat în spital, doar cât mi-au acordat îngrijirile necesare”, a mai spus controversatul afacerist.

Nuredin Beinur, executat în stil mafiot!

Răfuială cu pistoale şi împuşcături la un restaurant din nordul Capitalei. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută într-un local situat pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în zona Parcului Herăstrău. Nuredin Beinur, controversatul om de afaceri, a fost împuşcat cu bile de cauciuc în față, lângă ochi. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, alături de un alt bărbat, şi el rănit.

Potrivit România TV, liderul interlopilor din Constanţa a avut un conflict cu alt bărbat în restaurant. La scurt timp, a fost împuşcat la ieşirea din local.

Sâmbătă dimineaţă, poliţişti şi criminalişti au mers la locul în care a avut loc răfuiala cu pistoale şi împuşcături şi fac cercetări. Criminaliştii strâng probe, inclusiv de pe strada din faţa localului, iau amprente pentru a da de urma agresorilor.