Cum arată interlopul Nuredin Beinur după ce a fost împușcat!

Nuredin Beinur a fost protagonistul unei răfuieli de timp mafiot, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Cum a apărut cel supranumit “Spaima Litoralului”, la scurt timp după “masacrul” din fața renumitului restaurant din București.

19 mart. 2022, 16:58
Cum arată interlopul Nuredin Beinur după ce a fost împușcat!

La scurt timp după mega-scandalul în care a fost implicat, interlopul Nuredin Beinur a fost surprins în fața unui imobil din Capitală. Cu toate că se deplasa singur, urmele incidentului violent erau extrem de vizibile pe chipul bărbatului. Acesta avea un bandaj care-i acoperea ochiul stâng, cel mai probabil că a fost atins de un proiectil.

CITEȘTE ȘI: Scene horror în Ucraina! Zeci de cadavre scoase de sub dărâmături la Nikolaev FOTO

Nuredin Beinur era înconjurat de câțiva prieteni, care i-au fost alături și în timpul ”masacrului”, dar și când l-au transportat la spital, potrivit Cancan.ro.

Vezi mai multe poze AICI

Nuredin Beinur, executat în stil mafiot!

CITEȘTE ȘI: Războiul dintre Anamaria Prodan şi Becali, clarificat de un apropiat: „Este pe locul întâi”

Răfuială cu pistoale şi împuşcături la un restaurant din nordul Capitalei. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută într-un local situat pe Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în zona Parcului Herăstrău. Nuredin Beinur, controversatul om de afaceri, a fost împuşcat cu bile de cauciuc în față, lângă ochi. Acesta a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, alături de un alt bărbat, şi el rănit.

Potrivit România TV, liderul interlopilor din Constanţa a avut un conflict cu alt bărbat în restaurant. La scurt timp, a fost împuşcat la ieşirea din local.

Sâmbătă dimineaţă, poliţişti şi criminalişti au mers la locul în care a avut loc răfuiala cu pistoale şi împuşcături şi fac cercetări. Criminaliştii strâng probe, inclusiv de pe strada din faţa localului, iau amprente pentru a da de urma agresorilor.