Afecțiunea de care suferă Denis de la „The Motans”. Artistul, mai sincer ca oricând: „Acasa sunt un om normal”

Denis Roabeș este solistul faimoasei trupe „The Motans” și este unul dintre cei mai apreciați soliști vocali de la noi din țară. Cu toate acestea, artistul a reușit să fie extrem de discret cu privire la viața sa personală.

12 oct. 2023, 19:40
Afecțiunea de care suferă Denis de la „The Motans”. Artistul, mai sincer ca oricând: „Acasa sunt un om normal”
Afecțiunea de care suferă Denis de la „The Motans”. Artistul, mai sincer ca oricând: „Acasa sunt un om normal”

Denis Roabeș, artistul de peste Prut devenit celebru datorită trupei „The Motans”, reușește să își păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor și să își axeze toată atenția asupra artei sale. Totuși, de curând, cântărețul a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la viața sa privată.

Citește și: Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle, face furori la Vocea României. A intrat în echipa lui Smiley VIDEO

Denis le-a povestit jurnaliștilor de la Cancan.ro despre viitorul turneu al trupei „The Motans”, dar și despre afecțiunea de care suferă. Mai mult, acesta a explicat care a fost motivul pentru care a decis să renunțe la scaunul de jurat din cadrul emisiunii „Vocea României”.

Artistul plănuiește să plece într-un turneu național, însă acest lucru necesită o pregătire temeinică. Denis Roabeș este un om extrem de ambițios și își dorește să ca lucrurile să iasă perfect. Cu ocazia acestei discuții, cântărețul a dezvăluit că suferă de o tulburare care îl face să fie atât de perfecționist.

„Am fost prin țară, dar turneu încă n-am făcut. Mai e de lucrat un pic acolo. E posibil să fie atât de complex, încât să îl reprogramăm pentru anul viitor, tot turneul. Uneori sunt prea perfecționist Am o mică înclinare spre OCD (tulburare obsesiv-compulsivă)”, a declarat acesta.

Întrebat dacă această tulburare îi afectează și viața de familie, Denis Roabeș a mărturisit că acasă reușește să se ațină.

„Nu, acasă sunt un om normal. Dar e un lucru care mă ajută, atât profesional, cât și în viață. E bine mereu să ai tendința de a face cu 10% mai mult și mai bine”, a explicat solistul de la The Motans.

În ceea ce privește scaunul de jurat de la „Vocea României”, Denis a explicat că a preferat să renunțe la acest proiect pentru a se concentra exclusiv pe muzică și pe arta sa.

„Cred că a fost o decizie luată înainte cu mult de a face public acest anunț. Am decis că, cel puțin în anii următori, să pun accentul pe muzică. La Vocea României a fost o experiență foarte faină, foarte vastă, dar mi-a furat foarte mult din timp. Și mi-am dat seama că trebuie să prioritizez fie una, fie cealaltă chestie. Așa că am decis să pun pe primul loc muzica. Pentru că totuși asta fac, pentru asta am venit aici, pentru asta sunt aici!”, a dezvăluit solistul.

Citește și: Gheorghe Turda intervine în scandalul de la „Vocea României”. De partea cui este interpretul de muzică populară: „S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme?”