Gheorghe Turda intervine în scandalul de la „Vocea României”. De partea cui este interpretul de muzică populară: „S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme?”

A început un nou sezon „Vocea României”, iar cu această ocazie a avut loc și un prim scandal. Acesta a pornit de la un schimb de replici tensionat între Irina Rimes și Theo Rose. În acest context, internauții s-au împărțit în două tabere. Chiar și alți artiști au sărit în apărarea

09 oct. 2023, 17:47
Gheorghe Turda intervine în scandalul de la „Vocea României”. De partea cui este interpretul de muzică populară: „S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme?”
Gheorghe Turda intervine în scandalul de la „Vocea României”. De partea cui este interpretul de muzică populară: „S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme?”

La „Vocea României”, jurații se luptă să adune în echipele lor cele mai bune voci din concurs, în speranța că în acest fel vor putea câștiga show-ul. De multe ori, la audițiile pe nevăzute, atunci fiecare încearcă să-l convingă pe concurent să vină în echipa lui, se ajunge la neînțelegeri, replici nu tocmai prietenoase și chiar conflicte. De această dată, scânteile au apărut între Irina Rimes și Theo Rose. Un schimb de replici acide s-au transformat rapid într-un scandal de proporții. Tot internetul s-a împărțit în două tabere. Chiar și alți artiști au intervenit în această polemică, luând apărarea uneia sau alteia.

Citește și: Irina Rimes, demolată după conflictul cu Theo Rose: „E greu să ignor mesajele cu ‘moldoveancă’, ‘scârbă’, ‘proastă’. Am spus că e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit”

Recent, Theo Rose și Irina Rimes s-au luptat pentru a impresiona o concurentă a cărei voce le-a cucerit pe ambele. Andreea Maria, o tânără din Oradea cu o voce spectaculoasă, a impresionat-o pe Theo Rose. Comentariul artistei i-a enervat pe ceilalți jurați.

„Vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că, în sfârșit, găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normală, știi ce vreau să zic? Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”, a spus Theo Rose.

Replica artistei din Republica Moldova nu a întârziat să apară.

„Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie? N-am înțeles…”, a zis Irina Rimes.

Ulterior acestui schimb de replici, „scandalul” s-a extins și în rândul internauților, care au sărit cu argumente pentru a-și apăra artista favorită. Chiar și interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda și-a exprimat opinia cu privire la acest subiect. Acesta a afirmat că, din punctul său de vedere, Theo Rose are o voce mult mai bună decât a Irinei Rimes. Mai mult decât atât, interpretul a mai adăugat și faptul că niciun artist nu ar trebui să fie judecat în funcție de genul muzical pe care îl cântă.

„Eu am ascultat-o adesea pe Theo Rose, are o voce foarte bună, e foarte bine pregatită, a muncit mult ca să ajungă cineva, un nume. Și ce dacă ea cântă la petreceri? Si eu cânt la nunți de peste 50 de ani, dar am fost și pe scenă, am jucat în ”Nunta lui Figaro”, la Operă, sunt absolvent de canto, la Conservator.

S-a luat de ea Irina Rimes, pe care au băgat-o, prin jurii, ca să se afirme? După ce criterii o judecă, căci vocea ei nu m-a impresionat? Vocea lui Theo Rose e incomparabil mai bună decât cea a Irinei Rimes.

Repertoriul lui Theo Rose îmi amintește de cel al Aurei Urziceanu. O știu și pe Raluca Diaconu, sora lui Theo, tot o solistă bună. Mâine chiar am o filmare cu ea, la TV. Sunt ambele extrem de talentate”, a mărturisit Gheorghe Turda pentru Playtech.ro.

Citește și: Otilia Bilionera s-a căsătorit în secret! Cântăreața și iubitul său au făcut pasul cel mare în Turcia: „Soțul meu, pentru totdeauna”