Afecțiunea incurabilă de care suferă Andreea Mantea, a ajuns să ia câte 10 pastile pe zi: „Boala nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă”

Andreea Mantea a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune de mai mulți ani, din cauza căreia nu poate pleca de acasă fără pastile. Totul ar fi început de la niște alergii dobândite în urma nașterii.
Alina Costache
03 feb. 2024, 12:19
Afecțiunea incurabilă de care suferă Andreea Mantea, a ajuns să ia câte 10 pastile pe zi:

Andreea Mantea este o vedetă care se bucură de mult succes în România. Celebră pentru emisiunile sale, tânăra a câștigat tot mai multă simpatie din partea telespectatorilor. Apare mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o dramă cu care se confruntă de ani buni.
Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că se luptă de ani buni cu o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap. Din păcate, afecțiunea nu poate fi tratată, ci ținută sub control cu ajutorul medicamentelor.

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ‘Casa Iubirii’, a recunoscut că a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în urmă cu ani buni. Pentru că nu există remediu pentru ea, vedeta este nevoită să ia un tratament pentru tot restul vieții.

Conform declarațiilor făcute de aceasta, boala îi provoacă fluctuații de greutate și diferite alergii. Doctorii i-au interzis să consume mai multe alimente, așa că are mare grijă la ceea ce mănâncă.

Andreea Mantea a ajuns să ia câte 10 pastile pe zi

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu. Iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea în cadrul unui interviu.

În plus, prezentatoarea tv se mai confruntă și cu o serie de alergii severe. Din acest motiv, ea nu are voie să consume anumite alimente.

„Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct”, mai mărturisea prezentatoarea TV, la ‘Teo show’.

Andreea Mantea se confruntă cu o afecțiune gravă. Prezentatoarea nu poate pleca de acasă fără pastile: „Iau 10 pe zi. Nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”
Zilnic, ea are în geantă un pen de epinefrină (adrenalină), în caz că i se face rău. De asemenea, dacă consumă ceapă, fața i se umflă instant.

Are interzis la anumite alimente
„E o listă de alimente care îmi e interzisă total. Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns, pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai povestit Andreea Mantea.

Uneorii, fanii au crezut că este iar însărcinată, fără să știe de problemele ei de sănătate. „Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică, dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt. Pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat. Dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, a mai completat moderatoarea tv.

Citeşte şi

Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Şi fiul ei o moşteneşte! Diagnostic teribil al medicilor

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!