Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Şi fiul ei o moşteneşte! Diagnostic teribil al medicilor

Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Din păcate, şi fiul ei, David, le-a moștenit.

28 apr. 2022, 11:55
Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Şi fiul ei o moşteneşte! Diagnostic teribil al medicilor
Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Şi fiul ei o moşteneşte!

Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Vedeta a dezvăluit că  suferă de alergii severe, iar medicii nu au ce să facă pentru ca acestea să dispară complet.

Boala incurabilă de care suferă Andreea Mantea. Diagnostic teribil al medicilor

Andreea Mantea a declarat pentru ego.ro că are mai multe medicamente pe care le ia mereu cu ea și l-a învățat și pe fiul ei să își administreze acest tratament, având în vedere că i-a moștenit problemele de sănătate.

Andreea Mantea, clipe de panică! Fiul vedetei are probleme de sănătate! “M-am speriat” 

„Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină ( n.r. – injecție de adrenalină folosită ca tratament de primă linie pentru pacienții cu anafilaxie, un sindrom clinic care reprezintă cele mai severe reacții alergice sistemice). L-am învățat și pe David să le facă. El mă moștenește din păcate. Are și el alergii la multe alimente. Ne omoară chimicalele”, a declarat Andreea Mantea.

Prezentatoarea de la „Casa iubirii” a mai adăugat că reușește totuşi să își țină afecțiunile sub control, pentru a avea o viaţă cât mai normală. De asemenea, vedeta s-a confruntat şi cu probleme de greutate.

Dieta cu care Andreea Mantea a scăpat de kilogramele nedorite! Prezentatoarea TV a revenit din nou la mărimea S

„Am slăbit foarte mult. Mă laud singură. Azi mi-am pus o curea pentru că îmi cad pantalonii de pe mine. Acești pantaloni cad de pe mine, pantaloni care erau mulați, ca să înțelegi. În două luni am reușit cu dietă normală. Adică cu mâncat sănătos, ca să zic așa. Adică am eliminat din prăjeli, sucuri, dulciuri, făinoase și carbohidrați, adică îi mănânc pe ăia sănătoși. Lăsând la o parte lucrurile acestea cu slăbitul să știi că am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos. Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult”, a declarat Andreea Mantea.