Afecţiunea TERIBILĂ moştenită de fiul lui Dan Capatos de la vedeta Antena 1. Jurnalistul a confirmat BOALA

Dan Capatos și soția lui, Monica, formează un cuplu de aproape 20 de ani. Realizatorul TV a mărturisit la Antena Stars cum s-au cunoscut şi cum au ajuns să-şi întemeieze o familie.

03 mart. 2020, 18:52
Afecţiunea TERIBILĂ moştenită de fiul lui Dan Capatos de la vedeta Antena 1. Jurnalistul a confirmat BOALA

Dan Capatos este destul de discret cu viața personală, dar a vorbit recent despre cele mai importante persoane din viața lui: soția și băiețelul lor de opt ani, pe nume Andrei.

Dan Capatos și soția lui, Monica, erau implicați în alte relații, aceasta fiind chiar în prag de nuntă cu altcineva atunci când s-au cunoscut. Cei doi lucrau împreună în redacție, ea fiind jurnalistă de mulți ani, după cum a povestit prezentatorul de la Antena 1.

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a spus Dan Capatos.

Lovitură pentru Dan Capatos! Ce se întâmplă cu XNS, de la Antena 1? Anunţul făcut chiar de prezentator, în direct: „Veste proastă”

Andrei, fiul celor doi, are acum opt ani, iar Dan Capatos a vorbit despre „moștenirea” lăsată acestuia, și anume un colesterol crescut.

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, ale luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. A făcut vizita medicală. Totul se face profesionist”, a spus Dan Capatos la Antena Stars.