Lovitură pentru Dan Capatos! Ce se întâmplă cu XNS, de la Antena 1? Anunţul făcut chiar de prezentator, în direct: „Veste proastă”

Dan Capatos a făcut un anunţ în emisiunea de miercuri seara, pe care o prezintă la Antena 1, şi anume că se va modifica programul show-ului. Vestea proastă este că în zilele de miercuri şi joi, se va difuza destul de târziu, de la orele 00:30, iar în celelalte zile, programul rămâne cel obişnuit.

06 feb. 2020, 11:54
Lovitură pentru Dan Capatos! Ce se întâmplă cu XNS, de la Antena 1? Anunţul făcut chiar de prezentator, în direct: „Veste proastă”

Jurnalistul a şi argumentat această mutare a show-ului de noapte, în cele două zile, emsiunea fiind construită pentru a se mula pe programul de prime time. Şi pentru că Asia Express se pregăteşte să revină pe micile ecrane, Capatos şi echipa lui vor intra pe post după sfârşitul fiecărui episod moderat de Gina Pistol.

Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce emisunea noastră se difuzează aşa târziu. Această emisiune, încă de acum 25 de sezoane, când a fost ea creată şi gândită, a fost exact aşa: ca un ultim program al zilei, în grilă, un program tampon, care să se muleze pe programul de prime time, construit ca atare. Subiectele erau construite, la fel şi acum, pentru ca să ţină telespectatorii în faţa televizoarelor până la miezul nopţii.

Citeşte şi: Dan Capatos aruncă BOMBA în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. „El ar fi căutat să-i ofere droguri!”

„Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time”

Vestea bună este că, odată cu debutul show-ului Asia Express, vom reveni, cumva, lunea şi marţea, la orele care ne-au consacrat, 23:15, 23:30. Vestea proastă este că miercurea şi joia vom începe de la 00:30. Asta este creată grila, pentru că repet, emisiunea este, în primul rând făcută pentru a completa grila şi dă prioritate programelor de prime time, aşa cum este şi normal.

Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicaţii şi din respect pentru cei care se uită chiar şi la acea oră, am cerut conducerii să ne prelungească această emisiune până la 01:30, pentru că sunt convins că o să staţi alături de noi. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră„, a anunţat Dan Capatos, în direct, la emisiune.

Citeşte şi: Dan Capatos i-a anunţat decesul în direct. „Dumnezeu să-l odihnească”

Cum s-au cunoscut Dan Capatos şi soţia lui

Dan Capatos a făcut dezvăluiri, în cadrul unei emisiuni, despre soția lui, Monica, și Andrei, băiețelul pe care cuplul îl are. Capatos a povestit cum și-a cunoscut nevasta, în urmă cu peste 20 de ani, și cu ce se ocupa pe atunci.

„A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, a povestit Dan Capatos, la „Răi Da Buni”

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a mai spus Dan Capatos.