Afirmație șocantă la Survivor România! Alina Radi, atac dur la adresa lui Kamara: „Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său!”

Alina Radi, noua concurentă de la Survivor România l-a criticat dur pe Kamara. Cântăreața de muzică populară este de părere că artistul profită de starea de sănătate delicată pe care o are fiul său, Leon și se "milogește la toate emisiunile".

21 feb. 2023, 09:09

Alina Radi a făcut o afirmație șocantă în ediția de luni seară de la Survivor România. Se pare că tensiunile dintre cele două echipe s-au acumulat, iar mulți dintre ei nu mai reușesc să se controleze, mai ales că Războinicii au pierdut prima Imunitate a săptămânii în fața Faimoșilor.

Deși are și ea un fiu, cântăreața de muzică populară le-a spus colegilor ei din echipa Războinicilor că artistul Kamara profită de faptul că Leon are o stare de sănătate delicată și vine în toate emisiunile.

Citiți și: Drama trăită de Alina Radi, noua concurentă de la Survivor România: „A apărut ‘Satana’ în viața mea și mi-a stricat toate planurile”. În ce relație este cu Nick Rădoi

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, spune Alina Radi, conform click.ro

Și mai șocant este faptul că este susținută de echipă, însă niciunul dintre războinici nu se gândește la faptul că artistul Kamara a făcut întotdeauna eforturi colosale pentru a putea strânge banii necesari pentru operațiile extrem de costisitoare ale lui Leon.

Înainte să facă parte din celebra competiție difuzată la Pro TV, femeia a făcut câteva dezvăluiri din viața ei  și a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu bărbatul care îi este tată lui Dario.

De asemenea, Alina Radi mărturisea în urmă cu ceva timp despre cât de greu i-a fost să fie și mamă și tată pentru fiul ei.

Alina Radi, dezvăluiri despre perioada în care bătea la ușile televiziunilor

„Când m-am mutat de la Timișoara la București mi-a fost foarte ușor, a fost încă o etapă memorabilă și frumoasă din viața mea pentru că aveam deja prieteni acolo. Camelia Enciu și Adriana Bahmuțeanu mi-au făcut multe legături, am avut și de cântat, mă puteam întreține.Am stat la Adriana în apartament, am bătut la ușile televiziunilor pentru că îmi doream tare mult să lucrez în televiziune, mi-am trăit și visul de prezentator la Etno Tv până a apărut ‘Satana’ în viața mea, individul cu care am rămas însărcinată și mi-a stricat toate planurile.Cel mai greu mi-a fost când am fost nevoită să mă mut înapoi la Timișoara pentru că nu voiam să se afle că sunt însărcinată, și știam că singurul om pe care mă puteam baza e sora mea. Și când am născut, că nu aveam nimic, m-am mutat la sora mea cu copilul, mergeam la evenimente gratis sau pentru 2 sau 3 milioane. Am căzut foarte mult în perioada aia. Dar m-a ajutat Dumnezeu și într-un an jumate m-am pus pe picioare, apoi mi-a mers mai bine ca niciodată”

, a declarat Alina Radi, pentru Fanatik.ro.

Artista, care este mama unui băiețel pe care l-a născut la 23 de ani, rămăsese însărcinată înainte cu Nick Rădoi, cu care a avut o relație în urmă cu zece ani.

Alina Radi este foarte activă și pe Instagram și are peste 11.000 de urmăritori pe care îi ține la curent cu se întâmplă în viața ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Radi (@alinaradi_oficial)

Boala cruntă cu care a fost diagnosticat Leon, fiul lui Kamara

Kamara a intrat în competiția Survivor în echipa Faimoșilor și se luptă să câștige marele premiu. Artistul are o motivație serioasă, și anume fiul său, și e dispus să facă orice fel de sacrificii e nevoie pentru familia lui.

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și a trecut prin șapte operații, de-a lungul timpului. Ultima a fost în septembrie 2021 la Barcelona. Totuși, Leon mai are de făcut zece intervenții chirurgicale până la vârsta majoratului, însă sunt extrem de costisitoare. Tocmai de aceea Kamara se luptă să ajungă cât mai departe în competiție, până la final, și să câștige marele premiu.

„Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!”, a declarat Kamara pentru ciao.ro.

„M-a ținut de mână când vorbeam cu el și s-a ridicat. Nu poate singur să se ridice în picioare, s-a dezechilibrat, încă lucrăm la asta, stăm în poziția cavalerului deocamdată. Îl susținem, îl motivăm, atât eu, cât și mămica lui și, sperăm noi, să vină și momentul în care să se ridice singur și pe picioarele lui și să pornească.

Mai e de lucru, mai e mult de lucru, chiar acum suntem la Timișoara, la centru, la recuperare intensivă, acolo unde a fost evaluat atât de unul dintre cei mai buni specialiști din Europa și după acea evaluare a continuat tratamentul de zi cu zi aici, cu tot ce i s-a recomandat, cu kinetoterapie, progresăm, e muncitor”, spunea Kamara, în urmă cu ceva timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KAMARA (@kamara_albnegru)

Citiți și: Alina Radi detonează bomba! Detalii necunoscute despre relaţia pe care a avut-o cu Nick Rădoi: „L-a lovit Cupidon atât de tare că nu mi-a mai dat voie să ies din casă”