Alina Radi detonează bomba! Detalii necunoscute despre relaţia pe care a avut-o cu Nick Rădoi: „L-a lovit Cupidon atât de tare că nu mi-a mai dat voie să ies din casă”

Povestea de iubire dintre Alina Radi și Nick Rădoi a fost una tumultoasă şi s-a desfăşuart în urmă cu opt ani. Puţini sunt, însă, cei care ştiu că, la vremea respectivă, cei doi așteptau un copil.

13 aug. 2021, 16:21

Din păcate, însă, cântăreaţa de muzică populară a pierdut sarcina. Recent, Alina Radi a făcut noi dezvăluiri despre relația cu Nick Rădoi.

Da, am fost însărcinată cu Nick Rădoi. Când am ajuns în țară, am pierdut sarcina. N-am reușit s-o țin până la capăt. Acum 8 ani s-a întâmplat. El a fost dispus să facem un copil, să rămân în America. Și în aeroport m-a cerut de nevastă, și în birou m-a cerut de nevastă, dar nu s-a întâmplat, nu are rost să dezgrop ….. Probabil ne-ar fi legat și mai mult un copil”, a declarat Alina Radi, la Antena Stars.

De ce s-au despărţit Alina Radi și Nick Rădoi

Pierderea sarcinii a fost, din păcate, piatra de hotar pentru cei doi. După acest eveniment tragic, drumurile lor s-au despărţit. Se pare că Nick Rădoi nu ar fi susținut-o pe Alina în cariera muzicală, chiar dacă îi promisese acest lucru. Iar în cele din urmă mutarea în America a pus capăt la tot.

Citeste si Ana Porgras rupe tăcerea după realaţia cu Zani: Aceasta e calitatea mea principală. Pentru asta am fost chemată la emisiune!

Nici măcar nu ne-am întâlnit în ăștia 8 ani, doar am ținut legătura. Eu am spus că am avut o relație intensă, ne-am iubit foarte mult, ne-am respectat. Când s-a rupt legătura asta totul s-a întâmplat de la sine, pe mine mă țineau contractele din România, el nu era de acord ca eu să cânt în continuare și atunci fiecare și-a văzut de drumul lui. La începutul relației, mi-a spus că pot să cânt și în America, mi-a spus că va lua un restaurant românesc de care mă voi ocupa. Când am ajuns acolo și l-a lovit Cupidon atât de tare, nu mi-a mai dat voie să ies din casă, cum ar veni…”, a declarat Alina Radi pentru sursa citată.

Citeste si Soţia lui Adrian Minune, operată de urgenţă. Manelistul a făcut primele declaraţii despre starea de sănătate a acesteia