Scandal în direct la Romania TV: Afirmaţii dure ale lui Orlando Teodorovici la adresa lui Rareş Bogdan

Florin Cîţu a fost desemnat premier, miercuri seară, de preşedintele Iohannis, iar subiectul a fost îndelung dezbătut în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 20:15
Scandal în direct la Romania TV: Afirmaţii dure ale lui Orlando Teodorovici la adresa lui Rareş Bogdan

Numirea lui Florin Cîţu în funcţia de premier a născut dezbateri aprinse în studioul România TV, miercuri seară, iar printre cei care au intrat în direct pentru a-şi exprima opinia s-a numărat şi fostul ministru al Finanţelor din guvernul Dăncilă, Orlando Teodorovici. 

Acesta, enervat de o replică anterioară a lui Rareş Bogdan, a avut o ieşire necontrolată la adresa prim vice-preşedintelui PNL.

„Nu poţi să îi reproşezi lui Cîţu decât că nu e la fel de chiparos ca Orlando. O chestiune, am spus acum 10 minute, singura faţă pe care mi-aş fi dorit să o văd a fost cea a lui Teodorovici”, spusese Rareş Bogdan, comentând şi apărând numirea lui Cîţu.

Intrat în direct după Rareş Bogdan, Teodorovici a avut o recţie cel puţin nepotrivită.

„Nu m-ar fi deranjat, dacă nu l-aş fi auzit din întâmplare, fiind pe aici prin casă, intervenţia de puţin mai devreme a lui Rareş Bogdan, dacă nu mă înşel. Nu mi-am dat seama, că lucea prea tare televizorul şi neavând podoaba capilară foarte bogată, nu l-am văzut bine. A zis că vrea să-mi vadă faţa. Eu cred că vrea să-mi vadă spatele, pentru că ştiu că-i place lucrul ăsta domnului Rareş Bogdan”, a afirmat Teodorovici.