Află când te vei căsători în funcţie de dată naşterii!

Intrebarea „cand ma voi casatori in functie de data nasterii” te bantuie? Iata mai jos ce raspuns iti ofera astrologii, cititori avizati ai stelelor!

15 iul. 2017, 19:47
Află când te vei căsători în funcţie de dată naşterii!

31 decembrie – 10 ianuarie: Daca te-ai nascut in aceasta perioada, te vei casatori dupa 35 de ani. Vei astepta sa te implinesti in viata profesionala inainte sa iti pui pirostriile! Rationamentul obiectiv care te caracterizeaza te va impinge spre barbatul potrivit si vei descoperi fericirea, constatand ca viata domestica iti aduce bucurii nebanuite.

11 – 19 ianuarie: Ai fost inzestrata cu o multime de talente, dar nu esti nici pe jumatate convinsa de abilitatile tale. Tocmai aceasta lipsa de incredere te va face sa fii rezervata. Pana ce vei reusi sa te maturizezi suficient incat sa iti marturisesti dragostea, vei depasi pragul de 30 de ani! Casatoria iti va fi insa incununata de succes!

20 – 31 ianuarie: Esti animata de o empatie iesita din comun! Iti vei dedica o mare parte din timp unor cauze aproape pierdute ale umanitatii! Te bucuri de popularitate in randul barbatilor, dar atentia nu iti este indreptata spre a-ti gasi alesul. Abia dupa 40 de ani vei considera ca ai daruit suficient lumii si te va preocupa si casatoria!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

http://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/afla-cand-te-vei-casatori-in-functie-de-data-nasterii/