Află când vor începe lucrările la drumul expres Constanţa - Tulcea - Brăila - Galaţi

Publicat: Vineri, 16 Mai 2014 19:47 // Actualizat: Vineri, 16 Mai 2014 19:50 // Sursa: romaniatv.net

Lucrările la drumul expres Constanţa - Tulcea - Brăila - Galaţi vor începe în maximum doi ani, din cauza exproprierilor care trebuie făcute, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

"S-a început un studiu de fezabilitate pentru un drum expres care va lega Constanţa de Tulcea, Tulcea de Brăila, de podul peste Dunăre şi mai departe de viitoarea Autostradă Brăila - Galaţi - Buzău. Acest drum rapid este prins în Masterplanul de transport ca finanţare pe perioada 2014 - 2020. Cam în doi ani cred că va începe execuţia lucrărilor, dintr-un motiv foarte simplu: exproprierile, mai ales că acest drum expres este ca o autostradă cu mai puţine dotări, iar toate localităţile tranzitate au centuri ocolitoare. Deci, doar exproprierile durează. Un lucru este cert: se face", a dat asigurări Horia Teodorescu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, finanţarea lucrărilor la acest drum expres se va face integral din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial Transport (POS - T).

Horia Teodorescu a precizat că o evaluare a sumelor vizând exproprierile cade în sarcina Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

El a adăugat că subiectul drumului expres va fi abordat şi în cadrul unei conferinţe de presă pe care o va susţine, sâmbătă, la Tulcea, ministrul Transporturilor, Dan Şova.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 20:24
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
16 mai 20:18
...
Lucrările la drumul expres Constanţa – Tulcea – Brăila – Galaţi...
16 mai 20:06
...care trebuie făcute, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu. Citește mai departe… ...
16 mai 19:58
...
Lucrările la drumul expres Constanţa – Tulcea – Brăila – Galaţi...
16 mai 19:53
...care trebuie făcute, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H