Află care sunt cele mai importante momente din Campionatul Mondial de Fotbal 2022 alături de admiral.ro

Cel mai controversat eveniment de fotbal din lume, Campionatul Mondial de Fotbal, a ajuns la a 22-a ediție, prima organizată în Orientul Mijlociu. Promisiunea țării gazdă Qatar a fost de a oferi publicului și fanilor o ediție spectaculoasă, care merită celebrată cu fast.

23 nov. 2022, 13:16
Află care sunt cele mai importante momente din Campionatul Mondial de Fotbal 2022 alături de admiral.ro

Controversele au aparut în urma unor acuzații privind modul în care Qatar a câștigat dreptul de a organiza evenimentul, iar un alt motiv au fost criticile aduse asupra condițiilor de muncă ale muncitorilor străini implicați în pregătirea campionatului.

Toate aceste controverse au marcat tema de deschidere a evenimentului, respectiv tradiția Qatarului, cât și pasiunea pentru fotbal care a adus împreună țările participante, mesaj punctat de invitatul surpriză, celebrul actor Morgan Freeman.

Începutul campionatului a fost unul de referință, deoarece în primele patru meciuri disputate s-au acordat 70 de minute suplimentare. Într-un interviu acordat de Pierluigi Collina, președintele Comisiei de Arbitri de la FIFA, acesta a deschis subiectul despre plângerile din partea antrenorilor cu privire la timpul redus de joc. Acesta poate fi începutul unui nou trend cu privire la timpii din prelungiri.

În meciul de inaugurare, Ecuadorul a învis echipa țării gazda cu scorul 2-0, Enner Valencia fiind eroul care a marcat două goluri. Al treilea gol ar fi putut fi marcat de către echipa câștigatoare, însă Kevin Jose Rodriguez a ratat.

Anglia a făcut spectacol și a câștigat meciul contra Iran cu scorul de 6-2. Surpiza în istoria Cupei Mondiale a venit din partea Argentinei, care a pierdut cu scorul de 1-2 partida cu Arabia Saudita, în condițiile în care Argentina a avut trei glouri anulate pentru ofsaid, dar si alte ocazii bune de a marca. Franţa, campioana mondială en titre, a invins Australia cu scorul de 4-1.

Acum că te-am introdus în atmosfera de competiție din cadrul celui mai important eveniment de fotbal din acest an, te invităm pe Admiral.ro să descoperi ofertele dedicate pe care ti le punem la dispoziție. În plus, am pregătit SUPER COTE pentru toate meciurile din cadrul Cupei Mondiale de fotbal.