POZIŢIILE care te duc spre un orgasm GARANTAT

Dacă până acum nu ai crezut că există anumite poziţii care ajută femeile să ajungă la orgasm, ei bine te-ai înşelat. Şi dacă există, de ce nu ţi-ai învăţa iubitul pentru ca astfel să te ajuţi pe tine. Şi, folosindu-te de aceste poziţii, vei avea parte de partide de sex cum doar ai visat până acum.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 20:36
POZIŢIILE care te duc spre un orgasm GARANTAT

Iata top 4 pozitii care te ajuta sa ai ai orgasmul vietii tale:

1. Pozitia fluturelui sau a misionarului modificata

Femeia este asezata pe spate, iar soldurile sunt pe marginea patului in timp ce barbatul o penetreaza din picioare. Apoi ea isi pune picioarele pe umerii lui, iar soldurile sunt putin ridicate. Acest unghi este excelent pentru stimularea cervicala cu o penetrare profunda ce poate produce o orgasm vaginal si uterin intens. Cu o penetrare mai putin adanca, barbatul poate stimula punctul G.

2. Tehnica aliniamentului coital modificata

Cuplul porneste din pozitia misionarului. Odata ce femeia este penetrata adanc, el ii permite sa-si stranga picioarele astfel incat ea sa se afle intre picioarele lui. Apoi barbatul isi shimba centrul de greutate in fata si, prin urmare, erectia lui preseaza si-i stimuleaza clitorisul pe masura ce se misca. Aceasta pozitie este excelenta pentru femeile ce prefera stimularea clitoridiana in timpul penetrarii pentru a a junge la orgasm.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro