Află ce ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de data naşterii

Data naşterii poate dezvălui cine ai fost într-o viaţă anterioară. Ezoteriştii susţin că anumite zile au o încărcătură spirituală uriaşă. Data naşterii are o semnificaţie importantă din punct de vedere karmic pentru fiecare dintre noi.

23 aug. 2017, 07:52
Află ce ai fost într-o viaţă anterioară în funcţie de data naşterii

Ziua nasterii este un prilej de sarbatoare pentru oricine, insa aceasta semnifica mai mult de atat. Conform maestrilor spirituali, fiecare zi are o insemnatate importanta si dezvaluie cine ai fost intr-o viata anterioara. Cu alte cuvinte, data nasterii dezvaluie cu ce zestre spirituala si cu ce indatoriri am venit pe aceasta lume.

Iata interpretarile pentru datele nasterii:

14-28 iulie, 23-27 septembrie, respectiv 3-17 octombrie – Intr-o viata anterioara ai fost un intelept si ai captivat pe toata lumea cu spiritul tau creativ. Ai fost un adevarat maestru spiritual. Cu ce sentimente vii din viata anterioara: fugi de singuratate si iti place sa ii ajuti pe oamenii aflati in primejdie.

22-31 ianuarie, 8-22 septembrie – Ai fost un artist. I-ai incantat si inveselit pe cei din jur. Din viata trecuta ai mostenit carisma si sarmul cu care reusesti sa te faci placut in fata celorlalti.

29 iulie-11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie – Ai fost un mare luptator in trecut. Prin comportamentul tau ai impartit lumea in doua reusind sa faci lumina in vietile celorlalti. Din viata anterioara ai mostenit spiritul justitiar, pofta de a face dreptate cu argumente imbatabile.

8-21 ianuarie, 1-11 februarie – In viata anterioara ai fost o persoana destul de pricajita. Ai invatat care sunt darurile cele mai importante pe care trebuie sa le accepti de la viata. Astazi, continui sa traiesti dupa aceleasi principii. Sinceritatea, onestitatea, munca legala si corectitudinea in relatiile de prietenii te caracterizeaza cel mai bine.

1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie – Ai fost un lider autentic. Mandria ta te-a dus la multe greseli, iar pentru unele dintre ele platesti si in ziua de azi.
Publicitate

12-29 februarie, 20-31 august – Ai fost ucenicul preferat al regilor, scrie site-ul almeea.ro. Ai mostenit sensibilitatea si onestitatea din viata trecuta. Nu concepi in lumea de azi rautatile gratuite si conflictele care nu se bazeaza decat pe orgolii stupide.

Citeşte mai mult pe horoscoponline.net


loading...