Află cele 10 decizii pe care le vei regreta în următorii 10 ani

De cele mai multe ori, avem tendinţa să amânăm unele lucruri, din comoditate sau pur şi simplu pentru că sunt destul de dificile de dus la bun sfârşit. Acest lucru nu face decât să ne provoace, la un moment dat, anumite regrete.

RomaniaTV.net
15 oct. 2015, 12:14
Află cele 10 decizii pe care le vei regreta în următorii 10 ani

IATĂ 10 DECIZII PE CARE LE VEI REGRETA ÎN 10 ANI:

COMODITATEA – Nu ai nimic de câştigat dacă eşti o persoană comodă, căreia îi place să ia totul de-a gata. Nimic nu ţi se cuvine fără muncă, dar cu toate astea, dacă vrei un lucru, pur şi simplu îl iei. Esenţial este să nu uiţi niciodată că atunci când nu poţi lua ceva de-a gata, trebuie să munceşti pentru acel ceva. Niciun milionar nu a făcut avere jucându-se, în timp ce alţii munceau.

6 tipuri de oameni toxici de care n-ai nevoie in viata ta

AMÂNAREA – Este asemănătoare cu comoditatea, doar că în acest caz la un moment dat te vei ocupa de sarcinile respective. „Nu lăsa pe mâine, ce poţi face azi”, spune o vorbă din popor. Dacă ai de făcut un lucru pe care ar trebui să îl rezolvi azi, sau chiar acum, atunci începe să faci ceva. Dacă îţi amâni ţelurile de la zi la zi, la un moment dat, inevitabil vei ajunge să ai regrete.

MICROMANAGEMENTUL – Viaţa nu este o joacă, iar persoanele din jurul tău nu sunt jucăriile tale. Renunţă la a evalua lucrurile la scară mică şi începe să vezi adevărata valoare a fiecărei persoane din jurul tău.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.