Află cele 10 sfaturi pe care toate femeile înţelepte ar trebui să le ştie

Din când în când este bine să ne mai aducem aminte de sfaturile simple pe care le-am mai primit la un moment dat, dar de care nu am ţinut cont până acum.

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 14:09
Află cele 10 sfaturi pe care toate femeile înţelepte ar trebui să le ştie

Iată 10 idei pe care nu trebuie să le uiţi o dată cu trecere timpului.

1. Oricât de distractiv ar fi la o petrecere, te vei simţi întotdeauna mai bine dacă te vei trezi în propiul dormitor dimineaţa următoare – decât pe pardoseala unui prieten sau în patul altcuiva.

2. Dacă nu te poţi hotărî dacă să mănânci un măr sau o ciocolată, bea pur şi simplu un pahar cu apă în loc.

3. Dacă ceasul spune deja că este miezul nopţii, iar tu încă te gândeşti că trebuie să îţi speli părul, să te epilezi sau să îţi dai unghiile cu ojă, alege pur şi simplu somnul. Poţi face toate aceste lucruri dimineaţa, dar nimic nu va putea ascunde oboseala de pe faţa ta sau indispoziţia provocată de lipsa de somn.

Dezvoltare personală: Sufletul tău este sănătos sau nu? Află aici

4. Călătoreşte! Foloseşte orice oportunitate pentru a vizita locuri noi. Călătoriile sunt metoda perfectă pentru a acumula experienţă, cunoaştere, înţelepciune şi prin care poţi înceta să te simţi bătrân. Vei simţi că trăieşti mai mult, dacă pleci de acasă din când în când.

5. Înainte să îţi exprimi punctul de vedere sau să intri într-o discuţie cu cei din jur, răspunde-ţi permanent la o întrebările: „Este treaba mea să îmi dau cu părerea? Chiar este important să spun ceea ce cred?”. Dacă răspunsul este NU, atunci nu îţi pierde timpul.

6. Să îţi consumi timpul şi sentimentele pentru cineva care te tratează teribil şi pe care nici un medic nu îl poate ajuta, nu ţine de tine!

Citeşte mai mult pe feminis.ro.