Află cele 15 secrete pentru o manichiură rezistentă

Te-ai săturat să îţi refaci manichiura de două ori pe săptămână sau mai des? Nu ştii cum să îţi mai pictezi unghiile pentru a fi sigură că rezistă măcar o săptămână? Iată câteva trucuri care vor prelungi durata de viaţă a lacului pe unghiile tale!

RomaniaTV.net
13 ian. 2015, 13:50
Află cele 15 secrete pentru o manichiură rezistentă

1. Foloseste un betisor de urechi pentru a aplica otet pe fiecare unghie

Inainte de a aplica primul strat de lac de unghii foloseste otetul pentru a scapa de uleiurile naturale ce functioneaza ca o bariera intre unghie si stratul de oja. Odata ce s-a uscat otetul, poti aplica stratul de lac protector cu incredere.

Citeşte şi  Manichiura cu apă. Videoclip explicativ

2. Nu inmuia unghiile inainte de a aplica oja

Daca obisnuiesti sa introduci unghiile in apa calduta pentru a inmuia cuticulele, nu te mira ca oja nu rezista mai mult de cateva zile. Procedand astfel, unghile retin apa si se extind, iar in momentul in care se usuca, se micsoreaza, afectand astfel stratul de oja aplicat imediat dupa ce le-ai inmuiat. Foloseste ulei pentru cuticule pentru a evita aceasta problema.

Citeşte şi  Manichiura primăvară-vară: Ce modele de unghii se poartă în 2015

3. Pileste-le intr-o forma care o imita pe cea a cuticulelor

Daca le dai o forma cat mai apropiata de cea naturala, sansele sa se rupa sau sa se exfolieze sunt mai mici.

4. Nu aplica lac de unghii pe cuticule

Este de la sine inteles ca aplicarea neuniforma, depasind suprafata unghiei, incurajeaza ciobirea ojei, intrucat stratul ajuns pe cuticule se desprinde la scurt timp dupa uscarea lacului de unghii.

Citeşte şi  Ce spune forma unghiilor sau manichiura unei femei despre caracterul ei

5. Foloseste un strat de baza vascos

Aplica lacul intai pe varfuri, incepand de la jumatatea unghiei, dupa care adauga un strat pe intreaga suprafata a unghiei.

6. Aplica doua straturi de oja pe varfuri

Varfurile sunt mai predispuse la ciobire, asa ca repeta procedeul de la pasul anterior si cand vine vorba de oja colorata.

Citeşte şi  Ghid de frumuseţe. Cum obţii pedichiura perfectă

7. Scapa de bulele de aer din recipient

In loc sa agiti sticluta de oja, ruleaz-o intre palme. Astfel nu se vor mai forma bule de aer care sa incurajeze ciobirea stratului de oja.

Descopera mai multe trucuri pe feminis.ro.