Află cu ce zodie vei avea o relaţie amoroasă toamna asta

Toamna asta compatibilitățile arată nițel diferit. Acei nativi care în mod normal nu se potrivesc vor face casă bună. Poate fi vorba de o relație de scurtă durată sau chiar de o poveste de iubire îndelungată.

05 sept. 2017, 09:54
Află cu ce zodie vei avea o relaţie amoroasă toamna asta

BERBEC + BALANȚĂ: Berbecul realizează spre finalul acestui an că are nevoie de mai multă stabilitate, scrie teotrandafir.com. Asta înseamnă că numai o Balanță îi poate oferi echilibrul de care are nevoie.

TAUR + VĂRSĂTOR: Taurul își va trăi viața la maximum alături de un Vărsător la fel de visător și de muncitor ca el. Toamna asta bat clopote de nuntă? Cine știe!

Citeşte şi Cele mai toxice cupluri din zodiac. Zodiile care alcătuiesc cele mai otrăvite relaţii

GEMENI + SCORPION: Întâlnirea cu un Scorpion îl poate maturiza pe aventurierul Geamăn. Lunile octombrie și noiembrie sunt foarte efervescente din punct de vedere amoros.

RAC + PEȘTI: Nativii zodiei Rac se vor regăsi în sensibilitatea și pacifismul Peștilor. Cei doi formează un cuplu de Oscar.

LEU + CAPRICORN: Aparent sunt doi orgolioși, însă numai în prezența unui Leu Capricornul își va da jos masca și va arăta cât de romantic și sensibil e.

FECIOARĂ + SĂGETĂTOR: Fecioara vrea o relație profundă cu o persoană care vede dincolo de carcase și etichete. Săgetătorul are acea profunzime, copleșitoare pentru nativul de pământ.