Află cum îţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu cu ajutorul viselor

Visele din timpul nopţii te pot ajuta să-ţi îmbunătăteşti relaţia de cuplu, să întăreşti legătură emoţională pe care o ai cu partenerul.

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 07:40

Ceea ce visezi in timp ce dormi poate influenta intimitatea in cuplu. Femeile viseaza mai des decat barbatii, isi amintesc mai des visele si le impartasesc mai des decat reprezentantii sexului tare. Acest lucru este valabil atat in cazul femeilor implicate in relatii, cat si in cazul celor singure. Exista o legatura puternica intre impartasirea viselor si nivelul de intimitate din relatie. Pe de alta parte, chiar si atunci cand viseaza si-si amintesc cele „traite” in timp ce dorm, barbatii obisnuiesc mai rar sa marturiseasca partenerelor visele lor.

De ce barbatii vorbesc mai putin de visele lor? Cand visezi, de cele mai multe ori, nu ai control asupra evenimentelor in desfasurare in starea ta de repaos. Iar lipsa controlului, dar si aparitia unor situatii sau a unor trairi neobisnuite, chiar bulversante nu sunt pe placul barbatului, impartasirea acestor lucruri fiind considerata o dovada de lipsa de masculinitate.

Cu toate acestea, exista un motiv bine intemeiat pentru dezvaluirea viselor de catre ambii parteneri, daca acestia isi doresc cu adevarat o relatie armonioasa. Impartasirea viselor este asociata cu un grad mai mare de intimitate in cuplu, cu o legatura emotionala mai puternica intre parteneri.

Continuarea pe Lyla.ro