Află cum poţi să-ţi modifici ADN-ul cu ajutorul cuvintelor şi vibraţiilor

Vin din ce în ce mai multe dovezi conform căror ADN-ul poate fi influenţat şi reprogramat prin vorbe şi vibraţii fără să fie înlocuită sau înlăturată nici măcar o singură genă.

RomaniaTV.net
19 ian. 2017, 09:13
Află cum poţi să-ţi modifici ADN-ul cu ajutorul cuvintelor şi vibraţiilor

Dupa ce mii de ani in care ADN-ul a fost deconectat de la frecventele inalte, in prezent a depasit vechile modele in care era captiv. In curand, oamenii vor sti si intelege de ce 97% din ADN-ul nostru are un scop mai inalt si de ce transformarile sale ne produc trezirea pe care in urma cu ceva vreme nici macar nu ne-o puteam imagina.

Citeşte şi  Proiect înfiorător al oamenilor de ştiinţă: Va fi creat primul om în laborator

Genomul uman contine cel putin patru milioane de gene, care rezida in ADN-ul ce odinioara era numit drept „junk” (n.r. gunoi, umplutura) insa de curand s-a descoperit ca acesta joaca un rol vital in controlul modului in care celulele, organele si alte tesuturi se comporta. Descoperirea, considerata epocala, are numeroase implicatii atat pentru sanatatea umana cat si pentru constiinta intrucat multe boli au la baza schimbari minore ale miscarii genelor.

Asa cum au descoperit de curand oamenii de stiinta, partile din ADN care nu sunt gene contin intructiuni pentru proteine – au aflat un sistem complex care controleaza genele.

Cel putin 80% din acest ADN este de trebuinta si activ. Alte 15-17% are functii pe care oamenii de stiinta inca le studiaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO