Află cum se prepară cel mai bun antibiotic natural

Fluctuațiile gradelor din termometre mai mult ca sigur îți vor influența starea de sănătate, astfel că este recomandat să apelezi la tratamente naturiste pentru a evita răceala sau gripa.

RomaniaTV.net
06 nov. 2017, 07:58
Află cum se prepară cel mai bun antibiotic natural

Avantajul consumului de antibiotic natural este că îți va întări întreg organismul fără niciun fel de efecte secundare.

Alimentația este pionul principal în menținerea sănătății, astfel că mai ales în această perioadă este recomandat să consumi cât mai multe fructe și legume proaspete atât suc formă de smoothie-uri, fresh-uri sau chiar salată.

Vitaminele și mineralele vor contribui la menținerea tuturor sistemelor organismului într-o stare funcțională bună și vei combate orice formă de depresie sau anxietate.

Citeşte şi Aceasta băutură distruge cancerul şi este cel mai puternic antibiotic natural din lume

Chiar dacă lipsa razelor solare poate fi un aspect peste care se strece un pic mai greu, asigură-te că nu îți lipsești nimic din frigider și că îi furnizezi organismului doar nutrimenți de calitate.

Ce conține antibioticul natural?

Ingredientele folosite la prepararea antibioticului natural sunt ușor de procurat. Ai nevoie de o jumătate de lingură de ardei roșu măcinat, 2 linguri de pulbere de ghimbir, 1 cățel de usturoi, sucul proaspăt de la o lămâie, 2 linguri de miere și o jumătate de linguriță de scorțișoară.

Atât scoțișoara cât și ghimbirul vor ajuta la menținerea unui sistem digestiv echilibrat și te vor ajuta și la intensificarea arderilor metabolice, aspect ce se va vedea ulterior și pe cântar.

Adaugă în sucul de la lămâie pudra de ardei, ghimbir, scorțișoara și usturoiul pisat. Amestecă-le bine și apoi adaugă mierea. Amestecă până când aceasta se topește.

Citeşte şi De ce este periculos să bem cafea pe stomacul gol

Lasă conținutul la temperatura camerei pentru 2-3 ore, apoi depozitează-l într-un vas de sticlă la frigider.

Se ia o linguriță dimineața pe stomacul gol, iar dacă ești deja răcit consumă 3 lingurițe din antibioticul natural, câte una înainte de fiecare masă principală.

Scorțișoara distruge microbii

Acest minunat condiment îți încântă papilele gustative dar are și grijă de sănătatea ta. Și asta deoarece te apără de afecțiuni precum diabetul, răceala sau inflamațiile.

Poți să înlocuiești zahărul din cafea dimineața cu o linguriță de scorțișoară și în felul acesta te vei bucura de o respirație proapătă un gust plăcut și îți vei stimula totodată și memoria.

Se bucură de o cantitate mare de antioxidanți, motiv pentru care ar trebui să o consumi mai des, în felul acesta vei contribui substanțial la combaterea fenomenului de îmbătrânire prematură.

Proprietățile sale antimicrobiene și antivirale o transformă în aliatul tău mai ales în perioada virozelor respiratorii.

Află ce afecțiuni poți trata cu ajutorul scorțișoarei AICI.