Află cum stai cu banii în funcţie de zodie

Astrologia se poate aplica in oricare dintre domeniile vietii, deci ne poate da repere si despre comportamentul nostru in raport cu banii, functie de zodia in care ne-am nascut.

14 nov. 2017, 20:57
Află cum stai cu banii în funcţie de zodie

Poate te-ai intrebat de ce unii oameni atrag banii cu o usurinta incredibila, iar altii muncesc din greu pentru fiecare banut, sau de ce unii stiu sa isi administreze eficient banii, iar altii nu. Astrele au un raspuns pentru tine. Semnul zodiacal predispune la o anumita gandire in privinta banilor si bunastarii. De aici pleaca totul, de la felul in care ne raportam la bani, la nivel mental.

SEMNELE DE PAMANT (Taur, Fecioara, Capricorn)

Fac bani din piatra seaca

Sunt recunoscute pentru simtul practic si pentru interesul crescut pentru confortul material. Isi doresc bani, se gandesc si aspira la ei, iar de cele mai multe ori ii obtin cu varf si indesat. Pe langa toate acestea, acesti nativi sunt foarte metodici si stiu sa astepte momentul potrivit cu rabdare.

De regula, semnele de pamant sunt prudente si obisnuiesc sa faca economii, pentru simplul fapt „ca nu se stie niciodata cand vor avea nevoie”.

TAUR

Pur si simplu iubesti banii, asa ca iti doresti sa ai multi, ca sa-ti poti satisface toate poftele si dorinta de a trai in confort, daca nu chiar in lux. Esti foarte inpirat si stii foarte bine cand e momentul sa actionezi pentru a-i obtine si cand iti poti permite sa stai linistit si sa te bucuri de ei. Tenacitatea merge mana in mana cu simtul practic, iar aceste calitati te vor ajuta cel mai mult in drumul tau catre succes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.