Află cum stai cu banii în funcţie de zodie

Astrologia se poate aplica în oricare dintre domeniile vieţii, deci ne poate da repere şi despre comportamentul nostru în raport cu banii, în funcţie de zodia în care ne-am născut.

RomaniaTV.net
29 iun. 2013, 19:45
Află cum stai cu banii în funcţie de zodie

Poate te-ai întrebat de ce unii oameni atrag banii cu o uşurinţă incredibilă, iar alţii muncesc din greu pentru fiecare bănuţ, sau de ce unii ştiu să îşi administreze eficient banii, iar alţii nu. Astrele au un răspuns pentru tine. Semnul zodiacal predispune la o anumită gândire în privinţa banilor şi bunăstării. De aici pleacă totul, de la felul în care ne raportăm la bani, la nivel mental.

SEMNELE DE PĂMÂNT (Taur, Fecioara, Capricorn)

Fac bani din piatră seacă

Sunt recunoscute pentru simţul practic şi pentru interesul crescut pentru confortul material. Îşi doresc bani, se gândesc şi aspiră la ei, iar de cele mai multe ori îi obţin cu vârf şi îndesat. Pe lângă toate acestea, aceşti nativi sunt foarte metodici şi ştiu să aştepte momentul potrivit cu răbdare.

De regulă, semnele de pământ sunt prudente şi obişnuiesc să facă economii, pentru simplul fapt „că nu se ştie niciodată când vor avea nevoie”.

TAUR

Pur şi simplu iubeşti banii, aşa că îţi doreşti să ai mulţi, că să-ţi poţi satisface toate poftele şi dorinţa de a trăi în confort, dacă nu chiar în lux. Eşti foarte inpirat şi ştii foarte bine când e momentul să acţionezi pentru a-i obţine şi când îţi poţi permite să stai liniştit şi să te bucuri de ei. Tenacitatea merge mâna în mâna cu simţul practic, iar aceste calităţi te vor ajută cel mai mult în drumul tău către succes.

Nu eşti foarte darnic, atunci când vine vorba să impumuti bani cuiva şi cauţi să te asiguri că îi vei primi înapoi la momentul stabilit.

De cheltuit, cheltuieşti cu măsură, mai puţin când apar tentaţii culinare. Pentru că eşti gurmand, nu te poţi abţine de la a cumpără tot felul de bunătăţi care-ţi fac cu ochiul din vitrină.

Ce te ajută: dragostea de bani.

Ce te opreşte: comoditatea.

FECIOARA

Se ştie că eşti foarte harnic (uneori obsedat de muncă), organizat, disciplinat şi meticulos. La fel eşti şi în relaţia cu banii. Îţi calculezi bugetul până la ultimul bănuţ, îţi notezi pe hârtie toate cheltuielile, astfel încât să ştii în fiecare moment cum stai. E-adevărat că atitudinea asta te poate ajută, dar uneori te poate încurcă foarte tare. Pentru că fiind atent la detalii şi concentrându-te pe fleacuri, laşi să treacă pe lângă ţine marile oportunităţi. Oricum nu eşti genul care să dea tunuri, adică să facă bani mulţi peste noapte, ci eşti mai degrabă genul care îşi calculează fiecare pas şi merge din aproape în aproape.

Ce te ajută: hărnicia

Ce te opreşte: convingerea „eu trebuie să muncesc din greu, nimic nu se obţine uşor în viaţă”.

CAPRICORN

Eşti foarte abil şi miroşi oportunităţile care-ţi pot umple buzunarele, de la o poştă.Nu vorbeşti foarte des despre bani, nici dacă îi ai, nici dacă nu-i ai. Când ai bani, preferi să păstrezi doar pentru ţine acest lucru,iar când nu ai, nu te plângi. De fapt, preferi să laşi impresia că nu dispui de resurse prea mari şi să-ţi faci jocurile fără tam-tam, decât să baţi tobă şi cine ştie, să te mai trezeşti şi cu vreo cerere de împrumut. Pentru că, s-o spunem pe şleau, nu prea-ţi place să dai bani.

Aspiri (în secret, ce-i drept) la averi impresionante, dar ai răbdare până ajungi acolo, îţi calculezi fiecare pas cu mare grijă şi investeşti totul în acest scop. Pentru că tu ştii mai bine că oricine, că o carieră de succes este echivalentul unui cont gras în banca. Ceea ce ar trebui să înveţi este să fii ceva mai generos şi să pui mai mare preţ pe evoluţia spirituală.

Ce te ajută: tenacitatea, ambiţia.

Ce te opreşte: lipsa de scrupule, insingurararea.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.