Află cum te poţi îmbrăca cu haine de firmă la preţuri mici

Pe multe etichete multor haine ale marilor branduri de îmbrăcăminte se menţionează "Made in Europe", totuşi în spatele acestei sintagme ţara de provenienţă este, de fapt, România.

24 nov. 2013, 13:10
Află cum te poţi îmbrăca cu haine de firmă la preţuri mici

Libertatea.ro a descoperit care sunt fabricile din România care produc îmbrăcăminte pentru Zara, H&M, Prada sau Marks&Spencer şi de unde vă puteţi cumpăra haine de firmă la preţuri mici.

La firma Conted din Dorohoi puteţi găsi, la preţuri de producători, haine şi accesorii Zara, Benetton, Esprit, Pierre Cardin sau Louis Vuitton.

Pandora Prod produce, în fabricile din Tecuci şi Focşani, haine de damă pentru firmele Next, Marks&Spencer, United Colors of Benetton, H&M, Karl Lagerfeld, precum şi Roberto Cavalli.

De la celebra fabrică APACA, din Bucureşti, pot fi cumpărate haine produse pentru branduri internaţionale cum ar fi Giorgio Armani, Hugo Boss, Versace, Boggi, Patrizia Pepe, Yves Saint Laurent, Ted Baker, Stefanel sau H&M. Şi în cartierul Bucureştii Noi există un magazin, Beta, cu haine la preţuri foarte mici, din colecţia Marks&Spencer sau Dorothy Perkins, menţionează Libertatea.ro.

Citeşte şi Hainele celor mai importante case de modă din lume, confecţionate în oraşele din România