Află cum va fi vremea de 1 MAI şi în următoarele 3 luni

Vacanţa de 1 Mai vine cu vreme caldă şi însorită. Meteorologii ne promit temperaturi de până la 28 de grade. Pe litoral vremea va fi frumoasă, cu temperaturi maxime de până la 20 de grade. Apa mării va avea în jur de 14 grade. Şi la munte va fi cald, cu ploi de scurtă durată după-amiaza.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 20:37
Află cum va fi vremea de 1 MAI şi în următoarele 3 luni

Vreme caldă şi însorită vom avea toată luna mai, caracterizată de temperaturi cu şapte grade peste normal. Meteorologii ne anunţă că iunie ne va aduce temperaturi în limite normale şi ploi puţine. Şi luna iulie va fi călduroasă, cu maxime puţin peste 30 de grade. Precipitaţiile vor fi în limite normale, însoţite de descărcări electrice.

Vremea de 1 Mai aduce temperaturi maxime de până la 28 de grade. Vremea va fi însorită, apa mării va avea 14 grade, iar la munte vor fi ploi scurte, după-amiaza.

În luna mai, va fi mai cald decât în mod obişnuit în toată Europa. În România, valorile termice vor fi mai ridicate decât normal şi ploile vor fi puţine.

Şi în iunie, este mai cald decât în mod obişnuit în toată Europa, cu excepţia sud-estului. În România, temperaturile vor fi în limite normale, iar ploile nu vor depăşi cantităţile normale.

Iulie aduce temperaturi mai mari decât în mod obişnuit în toată Europa, dar în România temperaturile se menţin în limite normale şi ploile nu vor depăşi cantităţile normale.