Află dacă sunteţi suflete pereche, în funcţie de ce tip de relaţie îţi doreşti

Pe parcursul unei relaţii de cuplu, dar mai ales la începutul acesteia, este dificil pentru parteneri să-şi dea seama dacă sunteţi făcuţi unul pentru celălalt.

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 10:25
Află dacă sunteţi suflete pereche, în funcţie de ce tip de relaţie îţi doreşti

Inflacararea specifica inceputurilor de relatii ingreuneaza analiza obiectiva a sentimentelor si a traiectoriei emotionale in randul partenerilor de cuplu. Astfel ca multe persoane isi dau seama, cu adevarat, abia dupa trecerea timpului daca partenerul este perechea ideala. Exista insa semnale care pot fi citite din timp pentru a-ti da seama daca tu si partenerul sunteti facuti unul pentru celalalt!

1. Exista o puternica dorinta de impartasire. Din toate punctele vedere, chiar si la inceputul relatiei, cand inca nu a fost consolidata o incredere trainica, simti nevoia sa-i povestesti partenerului tot felul de detalii din trecutul tau pe care altora nu le-ai spus si esti viceversa curioasa sa afli cat mai multe despre el.

2. Cauti prezenta si confortul iubitului chiar si in momente grele, pline de tensiuni sau de durere, iar el este acolo sa-ti ofere confort emotional.

3. Nu ai nicio intentie sa schimbi esenta partenerului, in ciuda faptului ca exista mici aspecte care te sacaie la el. Acest lucru implica un respect profund fata de partener, dar si capacitatea de a face compromisuri care iese in evidenta, mai cu seama, in relatiile cu adevarat serioase sau, cel putin, cu sanse mari de izbanda in viitor.

4. Te simti mandra de el in orice situatie, indiferent ca ati dat nas in nas cu seful tau sau cu parintii tai la cumparaturi.

Citeşte mai mult pe Lyla.ro.