Află decizia de ultimă oră a lui Silviu Prigoană! Adriana Bahmuţeanu este în culmea fericirii

Silviu Prigoană s-a hotărât să facă un gest de-a dreptul emoţionant atât pentru binele copiilor, cât şi pentru liniştea soţiei sale, Adriana Bahmuţeanu. Cu toate că la ultima înfăţişare a procesului de custodie, Silviu Prigoană asigura pe toată lumea că îi va pregăti Adrianei Bahmuţeanu o lovitură de graţie, acesta a făcut însă contrariul.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 14:42
Află decizia de ultimă oră a lui Silviu Prigoană! Adriana Bahmuţeanu este în culmea fericirii

Recent s-a dat decizia în dosarul de custodie al copiilor lui Silviu Prigoană şi ai Adrianei Bahmuţeanu. Mai exact, afaceristul a renunţat la custodia copiilor săi de dragul acestora. De asemenea, Silviu Prigoană a mai acceptat şi condiţiile impuse de Adriana Bahmuţeanu, mai exact a acceptat să intenteze cererea de divorţ din propria culpă.

În cererea depusă magistraţilor referitoare la custodia copiilor, Silviu Prigoană şi-a argumentat decizia de a renunţa la fi săi, prin faptul că nu mai doreşte ca aceştia să fie târâţi prin emisiuni de către mama lor, pentru ca aceasta să obţină diferite foloase de pe urma sa.

Honorius Prigoană, DEZVĂLUIRI cutremurătoare despre AGRESIUNILE fizice la care era supus de către tatăl său

Tot în această ultimă înfăţişare, judecătorii au decis şi pensia alimentară pe care omul de afaceri va trebui să o plătească. Mai exact, în fiecare lună Silviu Prigoană va trebui să le ofere copiilor suma de 2.700 de lei.

„Decizia mea a fost determinată în esenţă de impactul negativ pe care litigiul dintre noi şi mai ales susţinerea acestuia în media de către fosta mea soţie, îl are asupra copiilor, fii mei. Am înţeles astfel, pentru a stopa răul continuu produs copiilor mei, să renunţ a mai combate pretinsele probe, false şi preconstituite, sau să invoc probele mele, sau chiar recunoaşterile publice făcute de reclamantă, cum că a aplicat corecţii fizice copiilor.

Ştiu sigur că am doi copii sănătoşi, normali, cu nevoi şi dorinţe egale cu ale oricăror copii de vărsta lor. Modul în care aceştia sunt prezentaţi şi folosiţi de soţia mea cu scopul de a determina obţinerea unei soluţii favorabile în dosarul de divorţ, îi transforma însă pe aceştia în copii problema”, a declarat Prigoana potrivit CanCan.ro.

Citeşte şi  Silviu Prigoană, PLÂNGERE PENALĂ împotriva angajaţilor de la PROTECŢIA COPILULUI