Scandal în showbiz: Vedetă acuzată că şi-a răpit copilul

Elena Hueanu şi Cristi Coandă sunt într-un război de zile mari, în urma căruia nu vor să piardă nici unul. Tot scandalul dintre cei doi a început într-o zi, când fotomodelul a venit să o vadă pe micuţă însoţită de Protecţia Copilului.

RomaniaTV.net
09 iun. 2015, 12:12
Scandal în showbiz: Vedetă acuzată că şi-a răpit copilul

Fotbalistul Cristi Coandă îşi acuză fosta iubită, fotomodelul Elena Hueanu că a răpit-o pe fetiţa lor.

Modelul i-a cerut fostului iubit să îi permită să stea câteva ore cu fiica sa. Pentru că tatăl a acceptat, Elena Hueanu a decis să meargă cu fetiţa sa în oraş. În urma acestei decizii, fotomodelul nu a adus copilul înapoi, iar fotbalistul a ajuns în prajul disperării, informează Libertatea.ro.

„Pe 1 iunie am fost la Protecţia Copilului să vadă fata şi am lăsat-o pe ea câteva ore cu copilul. A semnat că se va întoarce, au fost şi doamnele de acolo de faţă şi la ora 19.00, când m-am întors să o iau, Elena nu a mai venit.

Au sunat-o doamnele de la Protecţia Copilului şi Elena a spus că e mama fetiţei şi că nu ştia că trebuie să aducă copilul. Nu a mai apărut. La ea nu contează actele, ce spune judecătorul, de hotărâre se dă de la Tribunal. Am făcut o sesizare la Protecţia Copilului”, a declarat fotbalistul la Antena Stars.