Motivul crimelor de la colegiul din California

One Goh, în vârstă de 43 de ani, americanul de origine coreeană suspectat de uciderea a şapte persoane într-un colegiu din California, părea un fiu devotat care îşi vizita părinţii la azil dar care, în acelaşi timp, era capabil de o furie necontrolată la şcoală, relatează CNN.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 09:45
Motivul crimelor de la colegiul din California

Goh se simţea „amăgit” şi „ironizat” la colegiu, care în cele din urmă l-a exmatriculat, posibil din cauza comportamentului neadecvat, susţine poliţia. Goh era conştient că nu vorbeşte engleza ca un nativ şi simţea că studenţii şi alte persoane de la şcoală se amuză pe seama lui, a adăugat aceasta.

Şeful poliţiei din Oakland Howard Jordan a declarat că pentru moment nu este clar de ce a fost exmatriculat Goh dar „există posibilitatea ca din cauza unor probleme comportamentale, managementul furiei, dar nimic în mod specific”.

În timp ce Goh părea apropiat de familie, personal se lupta cu o datorie semnificativă, iar fratele său, soldat, ar fi murit într-un accident de maşină în timp ce se antrena cu forţele speciale.

În momentul în care a fost înconjurat de poloţiei, după atac, Goh nu a dat dovadă de niciun fel de remuşcare şi le-a spus poliţiştilor că este furios în legătură cu exmatricularea sa din colegiu.

Pentru moment nu au fost formulate acuzaţii ofciale împotriva suspectului, poliţia continuând ancheta.

Goh a fost arestat şi dus marţi la închisoarea Santa Rita din Alameda County, urmând să compară în justiţie în această săptămână.