Află totul despre agricultura pe verticală

Începând cu anul 2012, inventatorul și antreprenorul american Darin Pastor a căutat o soluție care să limiteze impactul surselor de energie folosite în agricultură asupra mediului, în contextul provocărilor actuale, cum ar fi dminuarea surselor de energie, a apei potabile, foametea pe scară largă în țările lumii a treia și încălzirea globală.

RomaniaTV.net
28 oct. 2015, 12:41
Află totul despre agricultura pe verticală

Într-o conferință susținută la New York, Pastor a prezentat vineri, 23 octombrie, un brevet provizoriu pentru o metodologie de capturare a emisiilor de dioxid de carbon, precum și a altor noxe ș a derivatelor lichide din producția de combustibil sintetic, printr-un procedeu gaz-lichid, și folosirea energiei rezultate în agricultura pe verticală.

SCHIMBĂRILE CLIMATICE vor avea consecinţe GRAVE asupra producţiei şi comerţului cu alimente

Pastor spune că, prin combinarea celor două industrii (producția de combustibili și agricultura) se va putea ajunge la prima producție agricolă de masă fără emisii de dioxid de carbon și alte noxe derivate, din întreaga istorie a omenirii.

Pastor este dispus să acorde licențe pentru noua sa tehnologie oricui solicită asta, indiferent din ce parte a lumii ar veni solicitarea.

Citeşte continuarea pe antenasatelor.ro.