Află totul despre băutura minune care are grijă de imunitate şi siluetă

Acest smoothie se prepară usor și conține unele dintre cele mai valoroase ingrediente naturale, care îți întăresc sistemul imunitar și îți oferă energia zilnică de care ai nevoie. Mai mult decât atât, toate cele patru elemente din care se prepară, au un conținut caloric sărac, ajutând efectiv la arderea grăsimilor.

RomaniaTV.net
26 oct. 2015, 12:45
Află totul despre băutura minune care are grijă de imunitate şi siluetă

Ingrediente:

– 6 felii ananas

– 6 felii țelină

– 3 mere

– 2-3 cm ghimbir proaspăt

Care este rolul acestor ingrediente?

1) Ananasul conţine bromelină, fibre, fitonutrienti (acid cumaric, acid clorogenic), pectine, polizaharide, potasiu, magneziu, fier, mangan, acid folic, vitamina C, B5, B6, B1, antioxidanți și polifenoli (betacaroten). Din punct de vedere medicinal, bromelina este cel mai preţios compus, capabil să accelereze digestia proteinelor.Ananasul are proprietăţi antiinflamatorii, purgative, detoxifiante, antidepresive şi are efect revigorant.

Citeşte şi  Obiceiuri proaste care-ţi distrug imunitatea

2) Țelina intră în categoria alimentelor cu un conținut caloric negativ, ceea ce înseamnă că atunci când o consumăm, organismul are nevoie de mai multe calorii pentru a o digera. Cu alte cuvinte, includerea țelinei în dietă ne ajută să ardem mai multe calorii decât consumăm. Pe lângă toate aceste substanțe, țelina mai conține și antioxidanți puternici, precum zeaxantină, luteină și betacaroten.

Aceștia oferă protecție organismului împotriva a numeroase boli și întăresc sistemul imunitar.

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro.