Află totul despre COŞMARUL prin care a trecut Dinu Maxer: „A ieşit de sub apă plin de sânge!”

Dinu Maxer şi soţia sa, Deea Maxer, sunt printre puţinele vedete care nu au mai dorit să îşi expună viaţa privată pe micile ecrane. Invitaţi de Adriana Bahmuţeanu, cei doi au surprins publicul cu declaraţii şocante despre cumpene care li s-au pus în cale de-a lungul timpului.

RomaniaTV.net
16 mart. 2015, 15:32

Aflaţi în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, Dinu Maxer şi Deea Maxer le-au dezvăluit telespectatorilor câteva dintre peripeţiile lor pe care le-au întâmpinat în timpul unor vacanţe, scriu cei de la SpyNews.

Deea Maxer, cu lenjeria intimă la vedere într-un fast food

„Eram pe o croazieră de o zi pe mare, în Malta sau în Cipru, şi ne-am oprit cu vaporul să facem o baie. Băieţii mai curajoşi, ca Dinu, au sărit de la ultima balustradă a vaporului. La ultima aruncare, Dinu a dat cu capul de vapor, cu picioarele. A ieşit de sub apă plin de sânge, noroc că căpitanul vasului era medic şi i-a acordat primul ajutor. A venit acasă cu degete rupte…”, a povestit Deea Maxer.

Mai mult decât atât, Deea Maxer a mai dorit să dezvăluie cum era ea în perioada adolescenţei, perioadă în care făcea tot posibilul pentru a se vedea cu actualul ei soţ.

„La grădiniţă mă credeam gimnastă. Mă învârteam pe barele de la grădiniţă, am căzut de pe bară şi mi-am spart genunchiul. Pe la vreo 10 ani mi-am spart capul. Am furat corcoduşe. Am chiulit de la şcoală. Am chiulit şi în liceu, cum crezi că mă vedeam cu Dinu?”, i-a mărturisit Deea Maxer.

Citeşte şi  „Am divorţat muzical de Dinu Maxer”. Anunţul făcut de Deea în urmă cu puţin timp