Aflat în mijlocul violenţelor din SUA, un celebru sportiv român nu are nicio temere: „Nu am nici cea mai mică remuşcare să împuşc”

Odată cu moartea afro-americanului George Floyd, americanii au ieşit din era coronavirusului, intrând în cea a urii faţă de poliţişti. De zile întregi, afro-americanii protestează peste tot în SUA, violenţele fiind nelipsite. Ciprian Grosu, multiplu campion la culturism, locuieşte de 14 ani în America, dar spune că nu se teme de violenţe.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 15:37
Aflat în mijlocul violenţelor din SUA, un celebru sportiv român nu are nicio temere: „Nu am nici cea mai mică remuşcare să împuşc”

Odată cu moartea lui George Floyd, nimeni nu se mai îmbolnăveşte acum”, spune Ciprian Grosu, care locuieşte în Long Island, potrivit Mediafax. Sportivul de 35 de ani spune, însă, că nu are nicio temere în pofida faptului că afro-americanii distrug oraşele. Şi asta întrucât are armă şi dreptul să o folosească. 

Sportivul precizează, însă, potrivit sursei citate, că protestatarii „preferă” să atace bătrâni, magazine nepăzite şi poliţişti. Poliţiştii nu pot face altceva decât să asiste neputincioşi la aceste acte violente, întrucât autorităţile le-au interzis să atace manifestanţii.

Grosu spune, însă, că nu se teme, pentru că are dreptul să folosească arma să se apere. Ba, chiar, este pregătit pentru un război civil.

Citeşte şi SUA: Un poliţist înjunghiat şi doi răniţi prin împuşcare în Brooklyn, în timp ce erau în misiune pentru a opri jafurile

Primarul şi Guvernatorul New York-ului au dat ordin poliţiltilor să nu atace protestatarii, să îi lase în pace să facă ce vor. Dacă îmi bate cineva la uşă acum, pe stradă sau intră în curte, nu am nici cea mai mică remuşcare să împuşc. Chiar ne-am pregătit pentru un război civil – toţi au măşti şi nu ştii cine dă în tine, nu ştii cine te împuşcă, pentru că e coronavirus şi ei se protejează, dar de fapt sunt nişte hoţi de joasă speţă sunt animale”, explică sportivul.

Culturistul dă exemplul câtorva prieteni de-ai lui care lucrează în Poliţie şi care resimt o puternică umilinţă din cauza faptului că nu mai au puterea de a restabili ordinea.

Am 6 prieteni în poliţie care sunt distruşi psihic, sunt umiliţi zi de zi, li se spune de nişte copii de 14, 15, 18 ani să îngenuncheze. Asta nu e America, sunt nişte imagini care sunt şocante„, povesteşte Ciprian Grosu, potrivit sursei citate.