„After school”, o altă afacere din care se îmbogăţesc cadrele didactice VIDEO

Scandalul izbucnit la Scoala nr. 10 din Capitală, acolo unde o învăţătoare îi obliga pe părinţi să cumpere cadouri personalului din unitatea de învăţământ, scoate la iveală şi alte metode prin care cadrele didactice se îmbogăţesc.

11 ian. 2014, 10:14
„After school”, o altă afacere din care se îmbogăţesc cadrele didactice VIDEO

„After school” este o altă afacerea prin care banii părinţilor ajung mai uşor şi fără riscuri în buzunarele dascălilor. România TV a realizat un material cu camera ascunsă.

Paznicul Şcolii nr. 150 din zona Eroilor din Capitală se arată foarte indignat de faptul că învăţătorii se plâng mereu de salariile mici.

„Să mă vait eu, nu ei! Dacă are douăzeci de copii la „after” şi le ia câte 15…cât se ia de copil. Vă daţi seama că se face o afacere?! Două camere undeva şi o maşină, un microbuz să-i aducă acolo, nişte măsuţe şi…aia e!”, spune paznicul.

VEZI ŞI TUPEU FĂRĂ LIMITE. O învăţătoare cere sute de lei de la părinţi pentru cadouri de Crăciun VIDEO

Omul e la zi cu scandalul izbucnit la Şcoala nr. 10 şi îi asigură pe jurnalişti că şi la Şcoala nr. 150 lucrurile stau la fel, în sensul că părinţii oferă şi aici cadouri de Sărbători dascălilor.

Şi la Şcoala nr. 79, afacerea cu „After school” merge ca pe roate.

„După ce termină programul, îi duce de-aici. Vin unii cu nişte microbuze şi îi iau. Duce şi profesori”, dezvăluie un angajat al şcolii.