Agent de la Poliţia Locală, scandal cu poliţiştii rutieri: „Bă băiatule, nu pune mâna pe mine! Băi puştiulică, nu-ţi dau actele”

Scene incredibile în Capitală. Un agent de la Poliţia Locală a refuzat să se legitimeze la cererea unui agent de la Brigada Rutieră. Mai mult decât atât: agentul de la Locală i-a amenintat pe politistii de la rutieră că "vor iesi scântei" si i-a sunat pe sefii acestora. A urmat un circ în toată regula în plină stradă, în care agentul Poliției Române a fost jignit. Șefii investighează dacă agentul a acționat conform legii. 

RomaniaTV.net
02 nov. 2019, 11:05
Agent de la Poliţia Locală, scandal cu poliţiştii rutieri: „Bă băiatule, nu pune mâna pe mine! Băi puştiulică, nu-ţi dau actele”

Întreaga scenă a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii de la Brigada Rutieră i-au cerut agentului de la Poliţia Locală să se legitimeze. În loc să se conformeze, bărbatul a început să-i ameninţe pe poliţişti.

„Mergeti si vedeti-va de treaba ca iese scandal mare! Si voi aveti sefi si noi avem sefi. Eu am 50 de ani, nu vii tu peste mine sa imi vorbesti in bataie de joc si sa ma iei peste picior. (…) Haideti sa va spun ceva: eu acum am vorbit cu seful meu. (…) Nu va dau actele. Pentru ce sa ma legitimati? Eu sunt in timpul serviciului”, le-a spus poliţistul local agenţior de la Rutieră.

Deşi poliţiştii de la Brigada Rutieră au încercat să-i explice agentului de la Locală că este datoria lui să prezinte actele indiferent de funcţia pe care o deţine, agentul a refuzat în continuare, iar circul a continuat.

„Nu mai pune mana pe mine! Bă, baiatule, nu mai pune mana pe mine. Ce sa imi faci? Mă incatusezi”, a continuat poliţistul de la Locală.

Între timp, acesta sunase pe cineva la telefon şi îi cerea să vorbească cu superiorul poliţistului de la Brigada Rutieră „pentru ca baiatul asta e obraznic”. „Tu vii sa ma iei pe mine, sa tragi de mine? Bai, pustiulica! Nu iti dau ba nimic. Nu iti dau actele masinii”, a continuat agentul de la Locală.

Într-un final, poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au amendat pe agentul de la locală pentru refuz de legitimare. Însă, potrivit stiripesurse.ro, amenda ar fi fost anulată câteva zeci de minute mai târziu de comandantul Brigăzii Rutiere.