Agenţiile de turism organizează târguri online din cauza pandemiei de Covid-19. Vor fi disponibile în perioada 12-16 noiembrie

Mai multe agenţii de turism au luat decizia de a organiza târguri în sistem online din cauza imposibilităţii desfăşurării variantei clasice din cauza restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 07:14
Agenţiile de turism organizează târguri online din cauza pandemiei de Covid-19. Vor fi disponibile în perioada 12-16 noiembrie

Agenţia Hello Holidays a pregătit oferte de vacanţă pentru ultimele săptămâni din an, dar şi pentru 2021, care vor fi disponibile la târgul online organizat de Hello Holidays, în perioada 12-16 noiembrie.

Programele au reduceri de până la 50%, pentru transportul cu autocarul sau cazare, specifice unui târg de turism, şi pot fi plătite în trei rate, ultima, cu o lună înainte de plecare, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Noiembrie era luna târgului de turism al României, unde ne întâlneam fizic cu turiştii noştri şi le ofeream cele mai avantajoase variante de vacanţă. Acum le punem la dispoziţie o pagină de internet cu oferte la reducere, în spatele căreia agenţii lor de turism de la Hello Holidays le stau la dispoziţie cu informaţii şi sfaturi de vacanţă„, a declarat Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

În cazul sejururilor pentru 2021, cele mai mari reduceri sunt pentru Turcia. În timpul târgului online, vacanţa în Bodrum, pentru care se introduce cursă directă anul următor, poate fi cumpărată la jumătate de preţ (50% reducere pentru transport şi până la 45% reducere pentru cazare), iar cele în Marmaris şi Kusadasi au reducere de până la jumătate pentru cazare.

Pentru oricare achiziţie făcută la târgul de turism se plăteşte un avans de 25 de euro. A doua tranşă este la finalul lunii februarie şi jumătate din preţul vacanţei, cu o lună înainte de plecare. Recomandăm turiştilor să încheie şi o asigurare medicală şi storno pentru vacanţele în afara ţării şi o asigurare storno pentru cele din România, care acoperă toate situaţiile întâlnite anul acesta, anulare sau îmbolnăvire„, precizează directorul de marketing al Hello Holidays.

Şi agenţia DerTour lansează o serie de oferte cu ocazia Târgului online de turism, care va începe pe 16 noiembrie. Din oferta pentru Crăciun, se remarcă sejururi Delta Dunării, Predeal, Antalya (Turcia) şi Hurghada (Egipt), aceleaşi destinaţii aflându-se pe lista pentru Revelion, la care se adaugă Zanzibar şi Maldive.

Agenţia oferă clienţilor rezervări cu avans 0 şi asigură, în cazul în care zborul este anulat din cauza pandemiei achitarea contravalorii vacanţei în maximum 14 zile.

Agenţia Christian Tour pregăteşte Târgul de turism online de Black Friday, care va începe pe 12 noiembrie. „Lumeee, lumeee….se arată reduceri şi oferte senzaţionale la orizont!!! Continuăm tradiţia târgului de turism din luna noiembrie, doar că de această dată ne dăm întâlnire online!„, transmite agenţia pe pagina oficială de Facebook.

În luna noiembrie, în mod tradiţional, era organizat Târgul de Turism al României, dar din cauza restricţiilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, evenimentul nu mai poate avea loc.