Agentul de pază Gabi s-a dat în leagăn cerând să se deschidă parcurile. Ce riscă acum angajatul

Gabi Szabo este agentul de pază din Alba Iulia care de curând s-a dat în leagăn, în parcul îngrădit pe care îl păzeşte. Nu a făcut-o de dorul copilăriei, ci pentru a transmite un mesaj autorităţilor: să redeschidă locurile de joacă, anunţă Mediafax.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 14:50
Agentul de pază Gabi s-a dat în leagăn cerând să se deschidă parcurile. Ce riscă acum angajatul

În apropierea parcului pe care îl păzeşte este o creşă, iar Gabi pune că l-a supărat imaginea copiilor care plâng pentru că nu se pot juca acolo.

„Cu riscul că probabil o să fiu dat afară din cauza acestui videoclip, aş avea o întrebare pentru cei care conduc această ţară, de ce copiii nu pot beneficia de lucrurile astea frumoase, având în vedere că suntem totuşi în aer liber?” spune Gabi Szabo, agent de pază în Alba Iulia. „La postul de pază unde sunt, unde este îngrădit, aici văd că nu este îngrădit. Au fost copii cu probleme care au plâns că vor să intre şi nu i-am putut lăsa.”

„Comisia de disciplină din cadrul Primăriei Alba Iulia se va pronunţa dacă a fost o abatere disciplinară”, a declarat Ilcu Daniel, director executiv Poliţia Locală Alba Iulia.

Poate şi ţie ţi s-a întâmplat să treci cu copilul pe lângă locul de joacă şi să nu-l poţi lăsa acolo, deşi acesta abia aştepta să meargă. Medicul specialist îţi spune însă că aceste spaţii încă sunt un pericol pentru copii.

„Este greu de păstrat distanţa socială de 1,5 metri şi este greu să respecte acele reguli de igienă şi să evite gesturile sociale, acesta este motivul pentru care, docamdată, locurile de joacă pentru copii reprezintă totuşi un risc ridicat”, afirmă dr. Adrian Marinescu, medic infecţionist la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş.

Citeşte şi: O mireasă de 25 de ani a murit chiar în ziua nunţii, după ce a mâncat un desert. Anunţul făcut de autorităţi