Agentul termic, oprit în mai multe sectoare din Bucureşti. În zona Brâncoveanu este avarie

RADET Bucureşti anunţă că, marţi dimineaţa, în jurul orei 04.00, a avut loc o avarie la magistrala care alimentează din CET Progresu blocuri situate în zona Brâncoveanu din sectorul 4 al Capitalei. De asemenea, în mai multe sectoare din Bucureşti se efectuează lucrări şi agentul termic este oprit.

RomaniaTV.net
12 ian. 2016, 12:25
Agentul termic, oprit în mai multe sectoare din Bucureşti. În zona Brâncoveanu este avarie

Au fost efectuate manevre specifice sistemului de termoficare, avaria a fost izolată, iar cele 145 de blocuri din zonă au fost alimentate astfel încât furnizarea încălzirii şi a apei calde către imobile nu a fost întreruptă, însă, izolat, pot apărea disfuncţionalităţi.

Echipele RADET lucrează în regim continuu până la remedierea avariei şi finalizarea lucrărilor de reparaţii.

Din durata totală a intervenţiei la o avarie, perioada cea mai lungă de întrerupere a furnizării energiei termice către consumatori este cauzată de golirea instalaţiei şi ulterior, după intervenţia propriu-zisă, încărcarea sistemului pentru
reluarea furnizării încălzirii şi a apei calde către blocuri.

Reţeaua de termoficare, care aparţine patrimoniului public al Municipiului Bucureşti, are o vechime de peste 40 de ani, cei aproximativ 975 km de reţea primară şi alţi 2.970 km de reţea secundară nefiind înlocuiţi.

Pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii în reţeaua de termoficare, RADET Bucureşti anunţă oprirea agentului termic în mai multe zone: VEZI AICI BLOCURILE AFECTATE