Agheasmă PSD la Mangalia

PSD Mangalia a distribuit o parte din agheasma la PET de la Arhiepiscopia Tomisului, însă a aplicat peste eticheta de la biserică o bulină roşie ce conţinea un mesaj de sărbători din partea lui Claudiu Tusac, şeful organizaţiei social-democrate, informează replicaonline.ro.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 13:14
Agheasmă PSD la Mangalia

Reprezentanţii organizaţiei PSD Mangalia n-au ratat ocazia de a politiza Boboteaza. Printr-un comunicat de presă, PSD Mangalia a anunţat că reprezentanţii săi „au fost alături de credincioşi şi au împărţit peste 3000 de sticluţe de agheasmă adusă direct de la Arhiepiscopia Tomisului tuturor celor care au participat la evenimentul organizat în portul turistic Mangalia”.

Iar lucrurile nu se opresc aici, preşedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, cel eliberat din funcţia de primar pe motiv de incompatibilitate – găsind de cuviinţă să lipească peste eticheta Arhiepiscopiei, pe PET-urile cu aghiazmă, un mesaj cu numele lui!

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a emis pe 14 noiembrie ordinul de eliberare din funcţie a primarului din Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, după ce ANI a constatat că edilul se află în stare de incompatibilitate. ANI a comunicat oficial săptămâna trecută că Mihai Claudiu Tusac, în calitatea sa de primar, a fost și membru AGA la SC Administrarea Parcului Industrial Mangalia. Prerogativele lui Tusac vor fi preluate de către  viceprimarul Constantin Filimon, a declarat prefectul de Constanţa, Claudiu Palaz.