Aglomeraţie la Facultatea de Drept din Bucureşti: Peste cinci candidaţi pe un loc

Mii de absolvenţi de liceu au început luni examenele de admitere la facultate. În timp ce unele specializări nu sunt căutate mai deloc, la altele este aglomeraţie mare. De exemplu, la Drept, unde sunt cinci candidaţi pe un loc. Examenul a fost lung şi greu - 4 ore şi 100 de întrebări.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 13:58
Aglomeraţie la Facultatea de Drept din Bucureşti: Peste cinci candidaţi pe un loc

Candidaţii la Facultatea de Drept din Bucureşti au trecut printr-un adevărat test de rezistenţă. Au stat în examen patru ore timp în care au avut de răspuns la 100 de întrebări. Ca la orice examen, la final părerile au fost împărţite. Toţi au spus însă că efortul merită.

Părinţii au fost nevoiţi să scoată mulţi bani din buzunar pentru meditaţii, şi nici viaţa de student nu se arată mai ieftină.

La Facultatea de Drept din Bucureşti s-au înscris anul acesta peste 5 candidaţi pe un loc. Căutare au avut şi alte specializări din cadrul universităţii, unde s-au bătut chiar recorduri la concurenţă.

Cea mai căutată facultate a fost cea de limbi moderne aplicate unde s-au inscris aproape 78 de candidati pe un loc. Căutate au fost şi facultatile de Geografie, Administraţie şi Afaceri, Studii Americane sau Limba Rusă, unde s-au înregistrat peste 10 candidaţi pe un loc.