Aglomeraţie la punctul de frontieră Giurgiu-Ruse. S-a format o coloană de tiruri de aproximativ patru kilometri

Purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Dănuț Cazacu, a declarat că tirurile care așteaptă trecerea frontierei spre Bulgaria prin PTF Giurgiu-Ruse formează o coloană în lungime de aproximativ patru kilometri, timpul de așteptare fiind de aproximativ 20 de minute, fiind deschise circulației toate cele trei artere de circulație la ieșirea din țară.

28 nov. 2017, 13:12
Aglomeraţie la punctul de frontieră Giurgiu-Ruse. S-a format o coloană de tiruri de aproximativ patru kilometri

„Vin foarte multe camioane, cele mai multe au sosit începând din această dimineață, dar polițiștii de frontieră lucrează la foc continuu și sunt deschise toate cele trei artere de circulație la ieșirea din țară, timpul de așteptare în frontieră fiind de aproximativ 20 de minute”, a declarat pentru AGERPRES, Dănuț Cazacu.

El a spus că personalul la frontieră este suplimentat „acolo unde este necesar”.

Conform reprezentantului ITPF Giurgiu, tirurile sunt dirijate la intrarea în municipiul Giurgiu de către echipaje ale poliției locale, care permit accesul acestora spre frontieră eșalonat, astfel încât zona frontierei să nu fie aglomerată.

Potrivit estimărilor ITPF Giurgiu, într-o zi aglomerată, prin PTF Giurgiu ies din țară aproximativ nouă sute de camioane cu destinația Bulgaria, Grecia sau Turcia.