Aglomerație la Vama Nădlac II. Românii care vor să iasă din țară așteaptă și trei ore

S-au format coloane de mașini la Punctul de Frontieră Nădlac II, pe sensul de ieșire din România. Autoritățile anunță că de vină sunt unele proceduri ale Poliției de Frontieră și îi sfătuiesc pe șoferi să caute rute alternative.

13 ian. 2021, 15:54
Aglomerație la Vama Nădlac II. Românii care vor să iasă din țară așteaptă și trei ore

Aglomerație la Vama Nădlac II. Automarfarele așteaptă peste trei ore la frontiera Vărșand și două ore și jumătate la Nădlac II, pentru a ajunge la controlul de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, iar autostrada Arad-Nădlac este plină de camioane. Autoritățile anunță că de vină sunt unele proceduri ale Poliției de Frontieră.

Citește și: 13 ianuarie, data celei mai mari tragedii feroviare din istoria României. Peste 1.000 de oameni au murit în catastrofa de la Ciurea

Conform aplicației Trafic Online a Poliției de Frontieră, traficul este intens la graniță din cauza numărului foarte mare de mijloace de transport marfă prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieșire din țară. Conform aceleiași aplicații, la Vărșand se așteaptă 200 de minute și se lucrează pe trei artere pe sensul de ieșire, și pe două pe sensul de intrare, conform aradon.ro.

La vama Nădlac II sunt deschise șase artere la ieșirea din România, așteptându-se 150 de minute pentru a se ajunge la control, iar la Nădlac I se așteaptă 50 de minute. Din cauza numărului mare de camioane care se îndreaptă spre granița cu Ungaria, traficul rutier pe autostrada Arad-Nădlac, pe sensul de ieșire din țară, se desfășoară cu dificultate.

”Ca urmare a unor proceduri ale Poliţiei de Frontieră, traficul prin Punctul de Frontieră Nădlac II, de pe autostrada A1, se desfășoară îngreunat pe sensul de ieșire din România”, au anunțat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

Aglomerație la Vama Nădlac II. Autoritățile îi sfătuiesc pe șoferii care vor să iasă din țară sunt sfătuiți să caute rute alternative.