Aglomeraţie mare pe DN1, în staţiunile montane, şi pe A2, pe sensul spre Constanţa

Centrul Infotrafic informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, traficul rutier este aglomerat, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

27 iul. 2019, 06:07
Aglomeraţie mare pe DN1, în staţiunile montane, şi pe A2, pe sensul spre Constanţa

UPDATE: Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier este intens, sâmbătă, pe DN 1, în zona staţiunilor montane.

„Coloană de la km 102 până la intrare în Comarnic şi de la km 128 până la intrare în Buşteni. Coloana s-a format şi de la limita cu judeţul Braşov până la Buşteni. Intens şi din Breaza către Braşov, până la ieşirea în DN 1. Se acţionează pentru fluenţă în ambele staţiuni, unde se circulă cu viteză între 30 – 40 km/h”, precizează Centrul Infotrafic, într-un comunicat de presă.

Li se recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie, dând dovadă de disciplină în trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă la volan, păstrând distanţa de siguranţă dintre autovehicule. Conform sursei citate, între kilometrii 160 (Cernavodă) şi 212 (Constanţa) traficul este intens, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

De asemenea, tot în direcţia către litoral, este aglomeraţie pe Podul Cernavodă, staţionându-se la Staţia de taxare de la Feteşti.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, poliţiştii le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Pentru a evita aglomeraţia formată la punctele de taxare sau în benzinăriile din zonă, poliţiştii amintesc că tariful de tranzitare a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă poate fi plătit şi prin intermediul www.erovinieta.ro sau prin SMS.