Aglomeraţie la intrările în Capitală. Pe A1 Bucureşti – Piteşti 2 coada se întinde pe aproximativ 2 km

Intrările în municipiul Bucureşti s-au aglomerat, însă circulaţia nu este blocată, a precizat sâmbătă după-amiază Inspectoratul General al Poliţiei Române.

RomaniaTV.net
09 iun. 2018, 14:58
Aglomeraţie la intrările în Capitală. Pe A1 Bucureşti – Piteşti 2 coada se întinde pe aproximativ 2 km

„Pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la intrarea în capitală, pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri, se circulă în condiţii de aglomeraţie, din cauza numărului mare de autovehicule. Coloana este însă în mişcare, nu se staţionează, viteza de deplasare fiind de aproximativ 30 km/h”, anunţă Infotrafic.

„Poliţiştii rutieri acţionează, în continuare, pentru siguranţa şi fluenţa traficului. Vă reamintim că un poliţist rutier se află într-un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, care transmite informaţii utile colegilor de la sol, în vederea direcţionării echipajelor în zonele cu eventuale probleme de fluenţă a traficului. Intrările în municipiul Bucureşti s-au aglomerat, însă circulaţia nu este blocată”, arată IGPR.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic, precum şi rutele ocolitoare.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că aproximativ 400.000 de persoane vor participa, sâmbătă seară, la mitingul PSD – ALDE.