Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei. Se circulă bară la bară pe sensul de coborâre dinspre munte

Publicat: Duminică, 08 Ianuarie 2017 16:50 // Actualizat: Duminică, 08 Ianuarie 2017 17:57 // Sursa: romaniatv.net

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, duminică după amiază, pe drumul naţional (DN) 1, pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborâre dinspre munte se circulă în coloană. Pe DN 1A Ploieşti – Braşov circulaţia TIR-urilor a fost restricţionată pe sensul de urcare către Braşov.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, traficul este intens mai ales pe sensul de mers către Bucureşti. S-a format coloană de la intrarea în Predeal până în Buşteni, dar şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1. Pe carosabil există un strat subţire de zăpadă. Se acţionează cu utilaje, însă acestea intervin cu greu, din cauza coloanelor de maşini.

Pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, în zona Babarunca - Cheia, se circulă greu, în condiţii de iarnă şi vizibilitate redusă, stratul de zăpadă de pe carosabil (care măsoară, pe alocuri, 2-4 cm) fiind îngheţat.

Din cauza numărului mare de autovehicule, utilajele de deszăpezire nu pot interveni eficient.

Pentru că autotrenurile înaintau cu mare dificultate, fiind necesară în unele cazuri tractarea lor de către utilaje de deszăpezire, în judeţul Prahova a fost instituită restricţie temporară pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone între Vălenii de Munte şi limita cu judeţul Braşov (kilometrii 115-160, către Braşov).

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
trafic trafic aglomerat trafic valea prahovei Valea Prahovei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7790
RON
27 Jan
noapte -1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H