Aglomeraţie pe Transfăgărăşan, circulaţia desfăşurându-se în coloană pe ambele sensuri între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă

Aglomeraţie pe Drumul Naţional 7 C – Transfăgărăşan, unde, sâmbătă, traficul se desfăşoară în coloană pe ambele sensuri, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă. Temperaturile sunt negative, iar stratul de zăpadă depăşeşte douăzeci de centimetri.

14 oct. 2017, 13:32
Aglomeraţie pe Transfăgărăşan, circulaţia desfăşurându-se în coloană pe ambele sensuri între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, sâmbătă, circulaţia rutieră pe DN 7C (Transfăgărăşan), se desfăşoară cu dificultate din cauza numărului mare deautovehicule.

”Pe sectorul cuprins între km 116+808 (Bâlea Lac) şi km 130+000 (Bâlea Cascadă), se circulă în coloană în ambele sensuri”, anunţă Infotrafic.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în locurile unde sunt formate coloane de autovehicule, pentru a preveni producera unor accidente rutier nedorite precum şi pentru a fluidiza traficul.

Şoferii prinşi în zonă se plâng că nu se înaintează aproape deloc şi se formează blocaje, mai ales din cauza maşinilor parcate pe carosabil.

Potrivit meteorologilor, la Bâlea Lac se înregistrează minus 1,3 grade Celsius, cerul este  acoperit, iar stratul de zăpadă depăşeşte 20 de centimetri.