Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi la mare

Mii de români fug de căldura insuportabilă din oraşe, spre munte şi la mare. Traficul pe Valea Prahovei este de coşmar. Între Sinaia şi Buşteni se circulă bară la bară. Mai mult, la intrarea în Poiana Ţapului se fac lucrări de reparaţie a drumului, iar coloanele de maşini s-au întins pe 10 kilometri. Aglomeraţie cum nu s-a mai văzut în acest an e şi pe litoral. Circa 150.000 de oameni sunt în acest weekend la mare.

RomaniaTV.net
14 iul. 2012, 11:14
Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi la mare

Aglomeraţia a început de vineri de la prânz, iar la miezul nopţii încă erau coloane de maşini care se întindeau pe kilometri întegi pe Valea Prahovei.

Centrul Infotrafic a informat, sâmbătă la prânz, că traficul rutier a început se intensifice pe DN1 Bucureşti – Braşov, iar între localităţile Nistoreşti şi Comarnic se circulă în coloană.

De aceea, pentru evitarea neplăcerilor cauzate de aglomeraţie, conducătorii auto pot folosi următoarele rute alternative:

• DN1A Bucureşti – Buftea – Ploieşti – Vălenii de Munte – Braşov;

• DN71 Bucureşti –Târgovişte – Fieni – Sinaia.

Vremea excelentă pentru plajă i-a făcut pe circa 150.000 de români să plece la mare. Este cel mai aglomerat week-end la mare din acest an. Apa mării are 27 de grade Celsius, tocmai bună de baie.