Agresivul Marte se intalneste cu visatorul Neptun. 14 martie 2023. Cine suntem? Incotro mergem?

Marte vrea sa faci lucruri, vrea sa iti impinesti dorinte independent, te impinge de la spate sa fii puternic si autonom.

13 mart. 2023, 20:12
Agresivul Marte se intalneste cu visatorul Neptun. 14 martie 2023. Cine suntem? Incotro mergem?

Marti, 14 martie 2023 marcheaza a treia si ultima intalnire dintre supusul Neptun in Pesti si combativul Marte in Gemeni. Intalnirile lor au distorsionat perceptiile tuturor de cand s-au „ciocnit” in 12 octombrie anul trecut, apoi s-au din nou pe 19 noiembrie. De atunci, este posibil sa fi sarit intr-un conflict inainte de a sti toata povestea. Sau poate te-ai grabit intr-o situatie prea buna sa fi fost adevarata. Desi esti mai intelept acum, fii precaut.

Camelia Pătrăşcanu: Conjuncția Marte-Saturn aduce zgârcenie pentru români
Acest „meci final” dintre Marte cel rapid si Neptun cel iluzoriu ar putea ascunde fapte atat de profunde incat sa fii luat prin surprindere. Nu face promisiuni pe care nu le poti respecta. Pastreaza-te pentru cand esti mai bine pregatit pentru a face lucrurile. Si gandeste-te de doua ori inainte de a oferi sprijin! Cu Neptun in Pesti, ai putea fi tras sub apa incercand sa rezolvi problemele altora.

Cand Marte, o planeta personala, se intalneste cu Neptun, planeta ghidarii divine, mesajul este: NU iti forta norocul!
Asculta mesajele subtile, fii atent la coincidente si gaseste un scop suprem in fiecare actiune pe care o faci. Cand esti deschis catre ghidarea divina, actiunile vor avea un impact major.

Marte in cuadratura cu Neptun: Dans subacvatic
Neptun in Pesti te invita intr-un taram atemporal in care sa te predai in favoarea iubirii, a spiritului si a perfectiunii momentului prezent. Senzatia cu Marte in cuadratura cu Neptun ar putea fi comparata cu dansul subacvatic. Pe masura ce te scufunzi, totul pare mai blurat si sunetele sunt distorsionate. Exista o oarecare confuzie, dar, in acelasi timp, te simti protejat si rasfatat. Sub apa, senzatia este de blandete, moliciune, dar, totusi, libertatea de miscare nu o poti simti in alta parte.

Marte este impuls pur, dorinta, actiune. Este direct, instinctual, individualist. Marte te invata sa infrunti pericolul, sa risti, sa iti spui parerea cu tarie. Marte vrea sa faci lucruri, vrea sa iti impinesti dorinte independent, te impinge de la spate sa fii puternic si autonom.

Neptun, in schimb, este ca un pantece cosmic. El reprezinta subconstientul colectiv, corpul emotional colectiv. Are legatura cu misticismul, potentialul infinit, empatia, puterea de clarviziune. Neptun este iubire neconditionata pura si reprezinta esenta a tot ce exista.

In cautarea sufletului
Cine esti? Unde mergi? Ce vrea cu adevarat sufletul tau? Care este definitia ta a succesului personal? Ce te face sa te simti viu? Iata la ce intrebari ar trebui sa raspunzi acum. Cand focul lui Marte in Gemeni intalneste apa lui Neptun in Pesti se lasa cu vapori. In aceasta ceata va trebui sa distingi ce se intampla in jurul tau. Va trebui sa ai incredere in Univers. Esti exact unde trebuie sa fii!

Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Săptămână grea, karma negativă cuprinde ca o liană multe zodii

Te poti simti confuz, dezorientat in cee ace inseamna odrintele tale si directia in care se indreapta viata ta. Dar nu este ceva pentru care sa te simti rusinat. E normal in aceasta perioada.

Navigare in oceanul emotiilor
Haosul si confuzia poate fi constructive. Te pot ajuta sa fii creative. Daca nu intelegi aceste energii, le poti transmute ca un alchemist in ceva spre binele tau suprem. Pestii si Neptun si patronii artelor, muzicii, dansului, poeziei, imaginatiei. Orice instrument iti permite sa iti exprimi emotiile poate fi cheia succesului in aceasta perioada.

Marte iti permite integrarea corpul fizic in joc. Ai oportunitatea de a face miscare pentru a te elibera de energiile stagnante, de a-ti canaliza furia intr-un mod constructiv si de a procesa toate emotiile reprimate. Mai mult, iti reaminteste despre importanta respectului de sine, despre importanta lui NU atunci cand trebuie sa-l spui. Marte te incurajeaza sa pui limite sanatoase acolo unde e nevoie.

Renunta la distrageri
Poti experimenta un sentiment de letargie care te ajuta sa iti dai seama pe unde ti se scurge energia. Marte si Neptun te invita sa discerni si sa alegi numai tipurile de informatii care servesc credintelor si intereselor tale supreme. Ratiunea si gandirea critica sunt cruciale, caci te ajuta sa depasesti momentele dominate de emotionalul Neptun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.